Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Πέμπτη, 30 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»News»Τεχνολογίες»IT

COSMOTE Business IT Solutions: Νέες εφαρμογές & υπηρεσίες στο “σύννεφο”

15/01/2016infocomBy infocom2 Mins Read IT IT News Ελλάδα

Νέες ΙΤ εφαρμογές και υπηρεσίες που βασίζονται στο cloud, προστίθενται στις ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας COSMOTE Business IT Solutions, απαντώντας στις καθημερινές ανάγκες κάθε επιχείρησης συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη και την οργάνωσή της.

COSMOTE-Business-IT-Solutions

Κάθε επιχείρηση μπορεί να επιλέξει τον κατάλληλο για τις ανάγκες της COSMOTE Business Cloud Server με δυνατότητα πλήρους και απομακρυσμένου ελέγχου, μεγάλη ποικιλία λειτουργικών συστημάτων και ασφαλή συστήματα διαχείρισης. Και όλα αυτά, με την αξιοπιστία και την εγγύηση του πιστοποιημένου Data Center του Ομίλου ΟΤΕ. Το ελεγχόμενο κόστος, η ασφάλεια, η εύκολη πρόσβαση στην υπηρεσία και στα δεδομένα, αλλά και η 24Χ7 τεχνική υποστήριξη είναι μερικά μόνο από τα σημαντικά πλεονεκτήματα του COSMOTE Business Cloud Server.

Επιπλέον, παρέχονται μια σειρά από καινοτόμες cloud based εφαρμογές που εκσυγχρονίζουν την επιχείρηση και την κάνουν πιο αποτελεσματική.

Ειδικότερα, με τις νέες εφαρμογές εμπορικής διαχείρισης (commercial ERP) για μικρομεσαίες επιχειρήσεις Soft1 SmartWorks, Soft1 SmartPros και Soft1 SmartBiz σε συνεργασία με την SoftOne, καθώς και Megaventory σε συνεργασία με την ομώνυμη εταιρεία, οι επιχειρήσεις μπορούν να αυτοματοποιούν τις εργασίες τους (π.χ. διαχείριση αγορών και πωλήσεων, διαχείριση αποθεμάτων, διαχείριση πελατών και προμηθευτών, Reporting & Analytics), μειώνοντας τον χρόνο διεκπεραίωσής τους και αυξάνοντας την παραγωγικότητά τους.

Για την έκδοση της μισθοδοσίας υπάρχει η εφαρμογή Payslip της εταιρείας Dimicro, με την οποία μπορεί η επιχείρηση να διαχειρίζεται εύκολα και από παντού τη μισθοδοσία των υπαλλήλων, χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.

Ειδικά για τους δικηγόρους προσφέρεται η εφαρμογή Τιπούκειτος, σε συνεργασία με την εταιρεία Honest Partners, για την εύκολη οργάνωση και τον έλεγχο των υποθέσεων και αντίστοιχα για ιατρούς το My Health Angels (MyHA) της Apollo, που παρέχει, μεταξύ άλλων, ηλεκτρονικό ιατρικό φάκελο, διαχείριση των ραντεβού και των εργαστηριακών αποτελεσμάτων κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες ή για on-line αγορά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα ή να επικοινωνούν με την Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών Σταθερής & Κινητής Ομίλου ΟΤΕ στο 13818.

 

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Business IT Solutions Cosmote cosmote business
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Κομισιόν ζητά ταχεία υλοποίηση της εφαρμογής επαλήθευσης ηλικίας

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κρίνει αποτελεσματική την εφαρμογή της Πράξης DMA

Υποχρεωτική η χρήση φορτιστή USB-C για όλα τα νέα laptop

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητά πρόσβαση τρίτων στις δυνατότητες του Android

Προβάδισμα των ΗΠΑ στις υποδομές για την AI – 14 data center διαθέτει η Ελλάδα

Smartphone με AI agents φέρεται να αναπτύσσει η OpenAI

Leave A Reply Cancel Reply

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Το Scan & Pay εκσυγχρονίζει το τελευταίο μίλι των παραδόσεων
  • Balkan eCommerce Summit 2026: Μεγαλύτερο, πιο τολμηρό και αδύνατον να αγνοηθεί!
  • Infocom Today #166: 14 data center στην Ελλάδα, νέος πρόεδρος στην ΕΕΤΤ!
  • Πρόγραμμα ΕΣΠΑ για την ίδρυση νέων επιχειρήσεων από αποφοίτους πανεπιστημίων
  • Η ΑΑΔΕ μεταθέτει τις προθεσμίες για τα ψηφιακά παραστατικά διακίνησης
  • Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναθεωρεί τους κανόνες για τις συγχωνεύσεις
  • Ο στρατηγικός ρόλος της EPSILON SINGULARLOGIC στον μετασχηματισμό της εφοδιαστικής αλυσίδας (SCM)
RSS itsecuritypro.gr
  • Ελληνική ομάδα αποκαλύπτει κρίσιμη ευπάθεια σε παγκόσμιο εργαλείο κυβερνοασφάλειας
  • Uni Systems: Στρατηγική με προτεραιότητα στην Τεχνητή Νοημοσύνη, με τον άνθρωπο στο επίκεντρο της ανάπτυξης
  • AI Agents: Θα αντέξουν οι ελληνικές επιχειρήσεις την επόμενη κυβερνοεπίθεση;
  • Mindbreeze: AI-driven enterprise intelligence
  • Η Orthology ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με τη Nagomi Security
  • Rittal Greece & Eplan Hellas παρουσιάζουν τα μηνιαία Open Tech Day
  • Η Clico ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κουσίσης είναι ο νέος Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.