Η Lamda Hellix εγκαινίασε το ATHENS-2

0

Η LAMDA HELLIX, κορυφαίος πάροχος λύσεων και υπηρεσιών data center στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, εγκαινίασε το Athens-2: το καινοτόμο και ενεργειακά αποδοτικό data center που σχεδιάστηκε για να προσφέρει, σε οργανισμούς και επιχειρήσεις, υπηρεσίες και τεχνολογία που συναντώνται σε data center παγκόσμιας κλάσης.

Εκγαίνια Athens-2

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015, σε τελετή που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Athens-2 στο Κορωπί Αττικής. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους διακεκριμένοι εκπρόσωποι της Πολιτείας, εκπρόσωποι Πρεσβειών, αλλά και κορυφαία στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών του δημοσίου τομέα. Την εκδήλωση προλόγισε ο Βελισσάριος Δότσης, CEO του Οργανισμού Enterprise Greece.

Τα εγκαίνια έκανε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA HELLIX, Απόστολος Κάκκος, ο οποίος κατόπιν δήλωσε: «Η σημερινή ημέρα αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την ελληνική βιομηχανία data center. Ήταν όραμά μας να αποδείξουμε πως η Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει έναν σημαντικό προορισμό για τη φιλοξενία κρίσιμων εφαρμογών και συστημάτων και νιώθουμε δικαιωμένοι που υλοποιήθηκε με επιτυχία. Ευχαριστώ την ομάδα της LAMDA HELLIX που εργάστηκε με αφοσίωση για την επίτευξη αυτού του οράματος και τους διακεκριμένους προσκεκλημένους που έδωσαν το “παρών” στην επίσημη παρουσίασή του.»

Μετά την τελετή των εγκαινίων, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο πρωτοποριακό περιβάλλον του Athens-2 και να γνωρίσουν τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση.
Το Athens-2 της LAMDA HELLIX βρίσκεται στο Κορωπί Αττικής και αποτελεί ένα πραγματικά προηγμένο περιβάλλον data center. Σχεδιάστηκε από το τμήμα Integration & Consulting της LAMDA HELLIX σε συνεργασία με εταιρείες και οργανισμούς διεθνούς βεληνεκούς, σύμφωνα με τα πλέον αυστηρά πρότυπα διαθεσιμότητας data center, Tier 3, του διεθνούς οργανισμού Uptime Institute. Υλοποιήθηκε με τέτοιον τρόπο, ώστε να προσφέρει αδιάλειπτη λειτουργία και απαράμιλλη τεχνολογική υπεροχή, αλλά και ένα λειτουργικό οικοσύστημα που ευνοεί και προωθεί τις επιχειρηματικές συνεργασίες.

Το Athens-2 είναι ένα από ελάχιστα data center στον κόσμο που λαμβάνει την πιστοποίηση LEED v4 Gold, ως αναγνώριση για τις «πράσινες» πρακτικές που χρησιμοποιήθηκαν κατά την κατασκευή του, αλλά και εκείνες που εφαρμόζονται κατά τη λειτουργία του.
Το Athens-2 άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του στις 23 Ιουνίου 2015.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply