Το ATHENS-2 υποψήφιο για το βραβείο του καλύτερου Data Center στην Ευρώπη

0

Η LAMDA HELLIX, πολυβραβευμένος πάροχος λύσεων και υπηρεσιών data center, ανακοίνωσε ότι το Athens-2, το νέο, καινοτόμο data center της, προκρίθηκε ανάμεσα σε δεκάδες data centers στην Ευρώπη από τα διεθνή βραβεία Datacloud για το βραβείο του καλύτερου data center για το 2015. 

LAMDA_HELLIX_Athens-2_Render_Image_1

Το Athens-2 είναι ένα από τα πρώτα data centers παγκοσμίως που έλαβαν την πιστοποίηση LEED v4 Gold – μια αναγνώριση για τις «πράσινες» πρακτικές που χρησιμοποιήθηκαν τόσο κατά την κατασκευή του και όσο και για αυτές που εφαρμόζονται κατά τη λειτουργία του. Επίσης, πληροί τις αυστηρότατες προδιαγραφές TIER III του Uptime Institute για τη διαθεσιμότητα των συστημάτων του.

Τα ετήσια Πανευρωπαϊκά βραβεία ‘Datacloud’, που διοργανώνονται για 8η συνεχή χρονιά, αποτελούν μία από τις πλέον αναγνωρισμένες και αξιόπιστες διακρίσεις για την αγορά του data center διεθνώς. Η LAMDA HELLIX προκρίθηκε στην κατηγορία “European Datacentre Award”, η οποία βραβεύει κάθε χρονιά τα data center και τις εταιρείες που καινοτομούν και προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες που τις κάνουν να ξεχωρίζουν από την υπόλοιπη αγορά.

«Η πρόκριση του Athens-2 στα βραβεία Datacloud, σε συνδυασμό με την υποψηφιότητά του για άλλα τρία πανευρωπαϊκά βραβεία από αντίστοιχους φορείς, αποτελεί αναγνώριση των άοκνων προσπαθειών μας να εδραιώσουμε την Ελλάδα και τη LAMDA HELLIX ως διεθνή προορισμό για κρίσιμες τεχνολογικές υποδομές», δήλωσε ο Αλέξανδρος Μπεχράκης, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας.
Η βράβευση των νικητριών επιχειρήσεων θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο 2015 στο Μονακό.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply