Εξειδικευμένες λύσεις για ιδιαίτερα σημαντικούς κλάδους της οικονομίας έχει αναπτύξει η Nubis, εταιρεία συμφερόντων της Quest Holdings, σε συνεργασία με περισσότερες από 15 εταιρείες πληροφορικής, μέσω της τεχνολογικής πλατφόρμας Nubis Cloud Engine™.

NUBIS-logo.jpg

Οι λύσεις απευθύνονται -μεταξύ άλλων- στον Ξενοδοχειακό, στον Ασφαλιστικό, στον Ιατρικό και στον κλάδο του Εμπορίου, ενώ σε φάση ανάπτυξης βρίσκονται εξειδικευμένα προγράμματα για τη Ναυτιλία και τα Logistics. Παράλληλα, η Nubis αναπτύσσει τυποποιημένες διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου (auditing) βάσει του οργανογράμματος μιας εταιρείας, ανεξαρτήτως κλάδου.

Το Nubis Cloud Engine™ είναι η πλατφόρμα ανάπτυξης που αποτελεί τον πυρήνα όλων των cloud εφαρμογών της Nubis και εκσυγχρονίζει απόλυτα τον τρόπο διαχείρισης και αποθήκευσης των δεδομένων μιας επιχείρησης. Tο πρωτοποριακό αυτό σύστημα διαχείρισης διευκολύνει μια επιχείρηση προκειμένου να αποτυπώσει και να μηχανογραφήσει το σύνολο των λειτουργιών της μέσω ενός απλουστευμένου και φιλικού προς τον χρήστη περιβάλλοντος εργασίας.

Tο Nubis Cloud Engine™ χαρακτηρίζεται για την ευελιξία του και τις δυνατότητες προσαρμοστικότητας που διαθέτει, ώστε να μπορεί να αξιοποιηθεί από μία πληθώρα κάθετων αγορών που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την οικονομία. Ενσωματώνοντας τεχνολογία αιχμής, όπως NET WebAPI, MVC4, HTML5 και αξιοποιώντας το Microsoft Azure, το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες SaaS (Software as a Service), η πλατφόρμα Nubis Cloud Engine™ προωθεί σημαντικές, νέες δυνατότητες και λύσεις προς την εγχώρια και διεθνή κοινότητα των δημιουργών εφαρμογών. Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης, ότι παρέχεται η δυνατότητα σε εταιρείες που χρησιμοποιούν ήδη την πλατφόρμα της Nubis και διαθέτουν in-house τμήμα πληροφορικής, προκειμένου να αναπτύσσουν κάθετες λύσεις για τον κλάδο δραστηριοποίησής τους.

Τις εξειδικευμένες λύσεις που παρέχει η πλατφόρμα Nubis Cloud Engine™ απολαμβάνουν σήμερα μία πλειάδα δυναμικών επιχειρήσεων όπως ΕΕΧΟΤ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ), EPSILON HELLAS, ΒΙΟΣΥ ΑΕ, WINNER ΑΕ, ΑΕ ΦΑΝΕΛΛΟΠΟΙΙΑΣ ΠΑΛΚΟ, INTRA CONN ΕΥΚΑΜΠΤΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΑΕ, METAL DESIGN, ZOOTTLE IKE, AIRCON ΕΝΕRGΥ ΑΕ, VETA ΕΜΠΟΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΒΕΕ, SARMED ΑΕ, ALTEX ΑΕ κ.α..


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply