Ολοκληρωμένη λύση EMM από την App Tec και την ΑΕΛΙΟΣ IT Consulting

0

Η ΑΕΛΙΟΣ IT Consulting, εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και λύσεων στο χώρο της Πληροφορικής και η AppTec εταιρεία παροχής Mobile Management Solutions, προχώρησαν σε αποκλειστική συνεργασία με σκοπό να προσφέρουν στην ελληνική και κυπριακή αγορά, υψηλού επιπέδου λύσεις για την ασφαλή χρήση και κεντρική διαχείριση έξυπνων κινητών συσκευών (smartphones και tablets) από τις επιχειρήσεις.

AELIOS logo bold

Ο φρενήρης ρυθμός τεχνολογικής, λειτουργικής και αισθητικής απαξίωσης των κινητών συσκευών και το συνεπαγόμενο υψηλό κόστος αναβάθμισης ή αντικατάστασης των εταιρικών συσκευών, σε συνδυασμό με την επιθυμία πολλών στελεχών και εργαζομένων οδηγεί τις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν λύσεις ΒYOD.

Οι Bring Your Own Device λύσεις απαιτούν ταυτόχρονα πολύ υψηλό επίπεδο διαχείρισης και ασφάλειας αλλά και σεβασμού της ιδιωτικής σφαίρας των εργαζομένων. Ο App Tec Enterprise Mobile Manager (EMM), που φέρνει τώρα στην Ελλάδα και Κύπρο η ΑΕΛΙΟΣ IT Consulting, αποτελεί μια από τις κορυφαίες λύσεις παγκοσμίως, καθώς αποτρέπει τον αυξημένο κίνδυνο διαρροής και κακόβουλης πρόσβασης  που προκύπτει από την χρήση κινητών συσκευών, για διακίνηση, αποθήκευση και επεξεργασία εμπιστευτικών εταιρικών πληροφοριών, χωρίς να παρεμβαίνει στην απρόσκοπτη ροή της  εταιρικής και ιδιωτικής επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.aelios.eu


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply