Το ορόσημο του ενός δισεκατομμυρίου συνδρομητών έφτασαν τα managed services της Ericsson

0

ericsson

Σε μια ολοένα και πιο Διαδικτυωμένη Κοινωνία, ένας αυξανόμενος αριθμός συσκευών αναμένεται να χρησιμοποιούν ευρυζωνικές διασυνδέσεις προκειμένου να παρέχουν ένα μεγάλο εύρος πλούσιων υπηρεσιών επικοινωνίας και πολυμέσων, κάθε στιγμή, παντού. Ακόμα πιο προηγμένες λύσεις δικτύου απαιτούνται προκειμένου να ανταποκριθούν στη ζήτηση υψηλότερης απόδοσης, και η φυσική λύση για τις επιχειρήσεις είναι η υπογραφή συμβολαίων managed services με συνεταίρους  που αναλαμβάνουν την ευθύνη για δραστηριότητες όπως αυτές του να λειτουργούν και να διαχειρίζονται τα δίκτυα τους.

Όντας ο κορυφαίος πάροχος στην τεχνολογία επικοινωνίας παγκοσμίως, η  Ericsson (NASDAQ: ERIC)  πρωτοστάτησε στα managed services στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και εξακολουθεί να είναι ο πρωτοπόρος στο συγκεκριμένο τομέα.  Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση δικτύων multi-vendor, multi-technology, η Ericsson εκβιομηχανοποίησε την έννοια παροχής managed services σε πολλαπλούς παρόχους μέσω εξαιρετικών Παγκόσμιων Κέντρων Εξυπηρέτησης και μιας δυνατής οργάνωσης των υπηρεσιών τομέα.

Ο Magnus Mandersson, Head of Business Unit Global Services, λέει: “Είμαστε πολύ περήφανοι που ξεπεράσαμε το κομβικό σημείο του 1 δισεκατομμυρίου συνδρομητών. Πετύχαμε αυτό το στόχο μέσω της δημιουργίας στενών σχέσεων με τους πελάτες, τις λειτουργίες και διαδικασίες υψηλής απόδοσης και τους ταλαντούχους ανθρώπους μας που αποτελούν την καρδιά της Ericsson στον τομέα των επιχειρηματικών υπηρεσιών. Αυτό το ορόσημο είναι μία ακόμη σημαντική στιγμή στο ταξίδι μας. Το επόμενο βήμα είναι να κάνουμε τη μετάβαση από τις παραδοσιακές υπηρεσίες διαχείρισης στα Experience Centric Managed Services”.

 


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply