Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
    • Μελέτες
    • Εταιρ. Κοιν. Ευθύνη
    • Startup
    • TV
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AIBRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
    • Μελέτες
    • Εταιρ. Κοιν. Ευθύνη
    • Startup
    • TV
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AIBRIEF
InfoCom
Home»IT

Samsung – Toyota: ψηφιακός μετασχηματισμός αντιπροσωπειών σε νέες αγορές

06/10/2025infocomBy infocom3 Mins Read IT

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την Toyota Motor, μία από τις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες παγκοσμίως, η οποία θα φέρει τις λύσεις Smart Signage της Samsung σε περισσότερες αντιπροσωπείες της. Αυτή η επέκταση έρχεται μετά τον ψηφιακό μετασχηματισμό 1.250 αντιπροσωπειών της εταιρείας σε 40 χώρες που ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2025 στην Ευρώπη.

Η συνεργασία στοχεύει στη δημιουργία μιας απρόσκοπτης και συνδεδεμένης αγοραστικής εμπειρίας για τους πελάτες, μετατρέποντας τις παραδοσιακές αντιπροσωπείες σε δυναμικά, ψηφιακά, βελτιωμένα περιβάλλοντα.

«Η τάση της ψηφιοποίησης των αντιπροσωπειών αυτοκινήτων επιταχύνεται παγκοσμίως και η ψηφιακή σήμανση διαδραματίζει βασικό ρόλο σε αυτήν τη μετατόπιση», δήλωσε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της ομάδας Enterprise Business, Visual Display (VD) Business στη Samsung Electronics. «Μέσω της συνεργασίας μας με την Toyota Motor, είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε τεχνολογικές λύσεις που ενισχύουν τη διαδικασία αγοράς αυτοκινήτου με τους πελάτες παγκοσμίως. Επίσης, έχουμε δεσμευθεί να αναπτύσσουμε διαφοροποιημένες τεχνολογίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των διαφορετικών αγορών παγκοσμίως».

Βελτιώνοντας την εμπειρία στις αντιπροσωπείες Toyota

Η Samsung έχει ήδη εγκαταστήσει περίπου 23.000 οθόνες Smart Signage σε αντιπροσωπείες της Toyota σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Κοινοπολιτεία των Ανεξάρτητων Κρατών (CIS), σηματοδοτώντας ένα από τα πιο ολοκληρωμένα έργα εμπορικής σήμανσης της εταιρείας μέχρι σήμερα.

Μια σειρά από οθόνες αφής Samsung και εσωτερικές οθόνες LED είναι εγκαταστημένες σε βασικά ψηφιακά σημεία των αντιπροσωπειών της Toyota, όπως οι ρεσεψιόν, τα γραφεία των συμβούλων πώλησης, οι ζώνες προβολής των οχημάτων και οι χώροι εξυπηρέτησης των πελατών.

Οι επισκέπτες των ψηφιακών αντιπροσωπειών της Toyota μπορούν να περιηγηθούν ανάμεσα σε διαφορετικά μοντέλα οχημάτων, να δουν τις προδιαγραφές τους και να εξερευνήσουν τις διαθέσιμες προσφορές απευθείας μέσω των οθονών Samsung Smart Signage. Οι διεπαφές αφής επιτρέπουν την προσαρμογή σε πραγματικό χρόνο, βοηθώντας τους επισκέπτες να δημιουργήσουν τη διαμόρφωση του οχήματός τους στην οθόνη. Αυτά τα ψηφιακά εργαλεία υποστηρίζουν μία διαδραστική και αποτελεσματική εμπειρία αγορών, επιτρέποντας στο προσωπικό των αντιπροσωπειών να μετατοπίσει το βάρος από την συνήθη παρουσίαση των προϊόντων στις εξατομικευμένες συνομιλίες με τους πελάτες.

Απομακρυσμένη διαχείριση με ασφάλεια εταιρικού επιπέδου

Όλες οι ψηφιακές οθόνες των αντιπροσωπειών υποστηρίζονται από το MagicINFO™, την ολοκληρωμένη λύση απομακρυσμένης διαχείρισης συσκευών της Samsung, η οποία επιτρέπει στις ομάδες της Toyota να παρακολουθούν την απόδοση της οθόνης και να αντιμετωπίζουν προβλήματα σε όλο το δίκτυο οθονών της από έναν κεντρικό πίνακα ελέγχου. Αυτή η ρύθμιση βοηθά στον έλεγχο του υλικού, στην ελαχιστοποίηση του χρόνου διακοπής λειτουργίας και στη διασφάλιση της συνεπούς λειτουργίας της οθόνης χωρίς την ανάγκη επιτόπιας υποστήριξης.

Κατασκευασμένο με μέτρα ασφαλείας εταιρικού επιπέδου, το MagicINFO είναι πιστοποιημένο κατά ISO/IEC 27001:2022 και ISO/IEC 27701:2019 από το Βρετανικό Ινστιτούτο Προτύπων (BSI) , υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Samsung για ασφαλή διαχείριση ψηφιακής σήμανσης.

«Η ενσωμάτωση της ψηφιακής σήμανσης της Samsung στις αντιπροσωπείες μας έχει προσθέσει πραγματική αξία σε κάθε στάδιο της πορείας του πελάτη», δήλωσε ο Dirk Christiaens, Business Transformation and Brand Experience Manager στην Toyota Motor Europe. «Υπάρχουν πολλά στάδια στη διαδρομή αγοράς αυτοκινήτου και πρέπει να επικοινωνούμε τις σωστές πληροφορίες την κατάλληλη στιγμή για να προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία στον πελάτη. Η δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης των οθονών μας σε πραγματικό χρόνο μέσω του MagicINFO έχει αυξήσει σημαντικά την εμπλοκή των πελατών σε όλες τις ψηφιακές αντιπροσωπείες μας».

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Samsung toyota
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εθνική Ακαδημία Ψηφιακών Ικανοτήτων: χθες, σήμερα, αύριο

Μόλις το 20% των ευρωπαϊκών data center είναι έτοιμο για την εποχή της ΤΝ

Galaxy Unpacked 2026: ένα νέο AI smartphone που κάνει την καθημερινότητα εύκολη και άνετη

RDC Informatics: έργο ψηφιακού μετασχηματισμού λειτουργίας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά

Ο Τραμπ ζητά από το Big Tech να καλύψει το ενεργειακό κόστος των AI data centers

AtomoPlus: νέα εφαρμογή για κινητές συσκευές

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Infocom Today #155: Πρωταθλητές οι Έλληνες νέοι στην ΤΝ, χαμηλά οι επιχειρήσεις!
  • Νέο επαγγελματικό κεφάλαιο για τον Ιωάννη Κωτσιόπουλο, Γενικό Διευθυντή του PIF
  • Ισχυρό δίπολο στην αγορά των smartphones, στην 50η επέτειο της Apple
  •  Η αδράνεια είναι ο μοναδικός κίνδυνος μπροστά στην ΤΝ – Το τελεσίγραφο των 18 μηνών
  • Lime: Φέρνει το LimePrime σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, κάνοντας τις μετακινήσεις πιο προσιτές
  • Η Eurelectric προειδοποιεί για την αύξηση των υβριδικών απειλών στα δίκτυα ενέργειας
  • Σχέδιο της ΕΚΤ για την ενίσχυση της ευρωπαϊκής ανθεκτικότητας
RSS itsecuritypro.gr
  • Τι είναι το Cloud VPS και γιατί αποτελεί ιδανική επιλογή για τη σύγχρονη επιχείρηση
  • Η ADACOM αναδεικνύεται CyberArk Partner of the Year 2025 (EMEA)
  • Τι φέρνει ο νέος Κανονισμός Μηχανημάτων της Ε.Ε. στον τομέα της κυβερνοασφάλειας;
  • Το 1ο Roadshow Κυβερνοασφάλειας της Ingecom Ignition στην Ελλάδα στις 5 Μαρτίου
  • Η Πλαίσιο αποχαιρετά τον Γιώργο Γεράρδο
  • Microsoft: Για δεύτερη χρονιά κορυφαίος εργοδότης τεχνολογίας στην Ελλάδα
  • Η span φέρνει την κυβερνοασφάλεια στον πυρήνα της επιχειρησιακής ανθεκτικότητας σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.