Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Σάββατο, 2 Μαΐου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»IT

ΣΕΚΕΕ: 30 νέα μέλη και διεύρυνση των υπηρεσιών προς τα μέλη του

28/06/2024infocomBy infocom3 Mins Read Focus - Ελληνική Αγορά IT

Την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευσή του πραγματοποίησε την Τετάρτη 26 Ιουνίου ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ). Κατά τη διάρκειά της, ο Σύνδεσμος παρουσίασε τις δράσεις που ανέπτυξε τους τελευταίους 12 μήνες, έχοντας δώσει έμφαση στην ενίσχυση των συνεργασιών του με φορείς καινοτομίας και διευρύνοντας τη λίστα των εταιρειών μελών του.

«Το 2023 ήταν μία ιδιαίτερα σημαντική χρονιά για τον Σύνδεσμο. Καταφέραμε μέσα από τις δράσεις μας, και την σύναψη συνεργασιών με φορείς και οργανισμούς, οι οποίοι προωθούν την καινοτομία, να αυξήσουμε σημαντικά την βάση των μελών μας. Ταυτόχρονα, και για τα ίδια τα μέλη μας ήταν σημαντική χρόνια γιατί πέτυχαν άμεσα θετικά αποτελέσματα μέσω των δράσεων αυτών. Αυτό άλλαξε σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του ΣΕΚΕΕ και το ρόλο που διαδραματίζει στην ανάπτυξη της καινοτομίας στην Ελλάδα αλλά και την προώθηση της στο εξωτερικό», ανέφερε ο Μάνος Μακρομάλλης, Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΕΚΕΕ.

Όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, τα μέλη του ΣΕΚΕΕ διευρύνθηκαν με επιπλέον 30 εταιρείες, οι οποίες αναπτύσσουν και προωθούν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καινοτόμες λύσεις και εφαρμογές.

Ειδικότερα, τα νέα μέλη του ΣΕΚΕΕ είναι οι εταιρείες: 33Clouds, 3M Plan, 4Dot, Aegean Solutions, Aftersalespro, Avisense, CDXi solutions, Code.Hub, DGSOFT, DGTAL, eaZyblue Fleet, EXA Solutions, Genco Power, Globalsat, Infoteam Software, LANCOM, Linked Business, Myrteni Smart Solutions, Progress Net, Push2Shop, Quintessential, Rething, Safesize, Solve, TravelR, UpcoMinds, Vertoyo, Voiceland, Αρχειοθήκη.

Παράλληλα, ενίσχυσε τις υφιστάμενες συνεργασίες του με φορείς και εταιρείες, όπως είναι το Enterprise Greece, η Περιφέρεια Αττικής, η Samsung Electronics Hellas, η HETIA, η ΕΕΚΤ, το Athens Business Incubator (ΕΒΕΑ), το Pleiades Cluster της Unisystems, το NBG Business Seeds, τα ερευνητικά κέντρα Αρχιμήδης (ΕΚΠΑ) και AHEDD (Δημόκριτος), το το AI Catalyst.

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης, τα μέλη του ΣΕΚΕΕ ενημερώθηκαν από τα μέλη του Δ.Σ. για μία από σειρά από δράσεις που πραγματοποιήθηκαν το 2023. Ενδεικτικά, ο Σύνδεσμος συνδιοργάνωσε με το Enterprise Greece και το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης την εθνική αποστολή τεχνολογίας και καινοτομίας στο MWC 2023 και στο 4YFN η οποία συμμετοχή είχε και επετειακό χαρακτήρα καθώς συμπληρώθηκε μία δεκαετία από την πρώτη εθνική συμμετοχή. Επιπλέον, ο ΣΕΚΕΕ είχε παρουσία με περίπτερο στην Beyond 2023, και συμμετείχε στην υποστήριξη δράσεων μέσω του. Technology Forum.

Ακόμη, ειδική αναφορά έγινε στην συνεργασία με την πλατφόρμα ευρωπαϊκών προγραμμάτων Opencosmos, η οποία προέκυψε από την εμπειρία που είχε αναπτύξει λόγω της επιτυχημένης και εποικοδομητικής συμμετοχής του ΣΕΚΕΕ σε ευρωπαϊκά προγράμματα κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Σημαντική δράση που εντάχθηκε στο πορτφόλιο των υπηρεσιών του ΣΕΚΕΕ είναι τα εκπαιδευτικά σεμινάρια με φορείς όπως το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), μέσω του οποίου συνδιοργανώθηκε το πρώτο σεμινάριο «Ανοικτής Στρατηγικής» (Open Strategy).

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

SEKEE
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαγωνισμός 88 εκατ. για 1.000 έξυπνες κάμερες καταγραφής τροχαίων παραβάσεων

Η Κομισιόν ζητά ταχεία υλοποίηση της εφαρμογής επαλήθευσης ηλικίας

Ο στρατηγικός ρόλος της EPSILON SINGULARLOGIC στον μετασχηματισμό της εφοδιαστικής αλυσίδας

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κρίνει αποτελεσματική την εφαρμογή της Πράξης DMA

Η CBS αναλαμβάνει έργο για τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό – ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Συσπειρώσεις στην αγορά για τον στρατιωτικό δορυφόρο

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • ΕΛΣΤΑΤ: Ετήσια αύξηση 7,2% ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών τον Φεβρουάριο 2026
  • ΕΑΤ: Ενισχύει την καινοτομία με το πρόγραμμα Proof-of-Concept για Αναδυόμενες Τεχνολογίες
  • Η πλατφόρμα Samsung Knox προστατεύει πλέον και τα monitors, με πιστοποίηση CC
  • ΔΥΠΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού για συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες
  • Πειραιώς: Ισχυρή λειτουργική επίδοση το 1ο τρίμηνο, σε τροχιά επίτευξης των στόχων του 2026
  • Ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης στα εγκαίνια του παραρτήματος του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Αθήνα
  • THETI Club: Ο Dr. Oliver Zolman στο Mastery Forum
RSS itsecuritypro.gr
  • Ελληνική ομάδα αποκαλύπτει κρίσιμη ευπάθεια σε παγκόσμιο εργαλείο κυβερνοασφάλειας
  • Uni Systems: Στρατηγική με προτεραιότητα στην Τεχνητή Νοημοσύνη, με τον άνθρωπο στο επίκεντρο της ανάπτυξης
  • AI Agents: Θα αντέξουν οι ελληνικές επιχειρήσεις την επόμενη κυβερνοεπίθεση;
  • Mindbreeze: AI-driven enterprise intelligence
  • Η Orthology ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με τη Nagomi Security
  • Rittal Greece & Eplan Hellas παρουσιάζουν τα μηνιαία Open Tech Day
  • Η Clico ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κουσίσης είναι ο νέος Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.