Η Cisco φέρνει τη νέα εποχή στο IoT μαζικής χρήσης

0

Η Cisco ανακοίνωσε νέες προσθήκες στη γκάμα της όσον αφορά το IoT για να βοηθήσει τους πελάτες των παρόχων να προσφέρουν έναν απλούστερο τρόπο διαχείρισης της συνδεσιμότητας IoT LPWAN/4G/5G για νέες και ανερχόμενες περιπτώσεις χρήσης.

Καθώς οι αγορές προσπαθούν να εξελίξουν τις ψηφιακές στρατηγικές τους για την υποστήριξη της υβριδικής εργασίας, χρειάζονται απλουστευμένες λύσεις για τη σύνδεση και τη διαχείριση χαμηλού κόστους, συχνά σταθερών συσκευών που αναπτύσσονται σε μαζική κλίμακα (Mass IoT), όπως μετρητές κοινοχρήστων, ιατρικές συσκευές, και αγροτικοί αισθητήρες.

Το Cisco IoT Control Center, το οποίο παρουσιάστηκε στο MWC, ​​πληροί πλέον τις ανάγκες της αγοράς για μαζικό IoT με ένα νέο απλοποιημένο και ασφαλές πακέτο διαχείρισης συνδεσιμότητας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για λιγότερο περίπλοκες συσκευές IoT. Το Cisco IoT Control Center διαχειρίζεται σχεδόν 200 εκατομμύρια συσκευές σήμερα, σε όλα τα δίκτυα κινητής (LPWAN/4G/5G), δίνοντας στους παρόχους και στις επιχειρήσεις την ευελιξία να επιλέξουν το δίκτυο που λειτουργεί καλύτερα για την εκάστοτε περίπτωση χρήσης.

Με χαμηλές απαιτήσεις σε bandwidth και προβλέψιμα μοτίβα χρήσης, οι σταθερές συσκευές συνδέονται συχνά σε μεγάλες περιοχές με δίκτυα 3GPP LPWAN. Το LPWAN υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα περιπτώσεων χρήσης IoT, από έναν μετρητή νερού που αποστέλλει δεδομένα μία φορά την εβδομάδα έως έναν μετρητή αστικής στάθμευσης που χειρίζεται συναλλαγές κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Η απομακρυσμένη διαχείριση για αυτές τις συσκευές είναι λιγότερο περίπλοκη από εκείνες που απαιτούν συνεχή και σε πραγματικό χρόνο συλλογή δεδομένων κρίσιμης σημασίας, όπως τα διασυνδεδεμένα αυτοκίνητα.

Με τη νέα προσφορά του Cisco IoT Control Center, που παρέχεται ως συνδρομητική υπηρεσία, οι πάροχοι μπορούν πλέον να καλύψουν όλο το φάσμα περιπτώσεων εταιρικής χρήσης, από χαμηλή έως υψηλή πολυπλοκότητα μέσω μίας ενιαίας πλατφόρμας. Η νέα προσφορά μειώνει την πολυπλοκότητα και το κόστος διαχείρισης της συνδεσιμότητας, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα, καθιστώντας πρακτικό και κερδοφόρο για τους παρόχους να δημιουργούν νέες ροές εσόδων και να αξιοποιούν νέες ευκαιρίες στην αγορά του μαζικού IoT.

 

Share.

Comments are closed.