Η Intracom Telecom επεκτείνει το δίκτυο σταθερής ασύρματης πρόσβασης της TeraGo στον Καναδά

0

Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε τη διάθεση στην TeraGo, κορυφαίο πάροχο λύσεων ασύρματων δικτύων για επιχειρήσεις στον Καναδά, των προηγμένων ασύρματων συστημάτων WiBAS G5 evo-BS και WiBAS G5 Connect+ στα 24 GHz.

Η TeraGo επέλεξε το WiBAS G5 με γνώμονα το στρατηγικό της σχεδιασμό για εμπορική διάθεση της σταθερής ασύρματης πρόσβασης (FWA) στον Καναδά εκμεταλλευόμενη το αδειοδοτημένο φάσμα mmWave. Χάρις στο WiBAS G5, η TeraGo θα παρέχει ταχύτερες και πιο αξιόπιστες υπηρεσίες στους συνδρομητές της. Επίσης, η TeraGo, ως ο μεγαλύτερος κάτοχος του φάσματος mmWave στον Καναδά, και αξιοποιώντας την πολυσημειακή (PtMP) τεχνολογία WiBAS G5, θα επιτύχει το στόχο που έχει θέσει για ακόμα πυκνότερο δίκτυο πρόσβασης υπερύψηλών ταχυτήτων. Η TeraGo είναι η πρώτη εταιρεία στη Β. Αμερική που επωφελείται των δυνατοτήτων του WiBAS G5 στα 24 GHz, δοκιμάζοντας πρώτη την τεχνολογία της Intracom Telecom στο εργαστήριο και στο πεδίο. Το πλήρες οικοσύστημα λύσεων FWA της Intracom Telecom, συμπεριλαμβανομένης της πλατφόρμας uniMS, δοκιμάστηκε από την TeraGo για αυτοματοποιημένη διαχείριση του κύκλου ζωής των δικτύων.

Ο πολυσημειακός (PtMP) σταθμός βάσης WiBAS G5 evo-BS λειτουργεί στη συχνότητα των 24 GHz, ενώ το έξυπνο λογισμικό που διαθέτει του επιτρέπει να λειτουργεί παράλληλα με συστήματα 5G σε γειτονικά κανάλια. Το WiBAS G5 Connect+ αποτελεί έναν προηγμένο τερματικό σταθμό, κατάλληλο για όσους παρόχους θέλουν να προσφέρουν άμεσα στους συνδρομητές τους υπερύψηλές ευρυζωνικές ταχύτητες, και είναι εντυπωσιακά ευέλικτος, καθώς μπορεί να λειτουργήσει με Πολυπλεξία Διαίρεσης Χρόνου (TDD) και Πολυπλεξία Διαίρεσης Συχνότητας (FDD) στη συχνότητα των 24 GHz.

«Αποτελεί μια εξαιρετική συνεργασία για την TeraGo, καθώς επεκτείνουμε περαιτέρω τις δυνατότητες του δικτύου μας πάνω σε μία πλατφόρμα που βασίζεται σε διεθνή πρότυπα, με συμπαγή κατασκευή για εύκολη και ανέπαφη εγκατάσταση», δήλωσε ο κ. Osman Mohamednur, Sr. Director Network Business της TeraGo. «Αξιοποιώντας τις λύσεις WiBAS G5 της Intracom Telecom, η TeraGo θα ξεπεράσει τις προσδοκίες παρέχοντας στις επιχειρήσεις στον Καναδά βελτιωμένες ταχύτητες, μειωμένο χρόνο αναμονής και αξιοπιστία».

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την TeraGo, πρωτοπόρο στον τομέα του 5G στον Καναδά, συνδράμοντας έμπρακτα στην υλοποίηση τους οράματός τους. Οι λύσεις μας WiBAS G5 evoBS και WiBAS G5 Connect+, οι οποίες έχουν ήδη λάβει πιστοποίηση από το Υπουργείο Καινοτομίας, Επιστήμης και Οικονομικής Ανάπτυξης (ISED) του Καναδά, επιτρέπουν στην TeraGo να παρέχει υπερύψηλές ταχύτητες σύνδεσης σε επιχειρησιακούς πελάτες, με βάση το στόχο που έχει θέσει για βελτίωση της χωρητικότητας του δικτύου της συνολικά», σημείωσε ο κ. Dharminder Chanana, Διευθύνων Σύμβουλος της θυγατρικής της Intracom Telecom στις Η.Π.Α., ConklinIntracom.

Η ασύρματη πολυσημειακή λύση WiBAS της Intracom Telecom έχει επιλεγεί και αντικαταστήσει άλλες τεχνολογίες ευρυζωνικής πρόσβασης, όπως την οπτική ίνα και τον χαλκό, σε Ευρώπη, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική. Οι πιο πρόσφατες και επιτυχημένες εγκαταστάσεις δικτύων ασύρματης πρόσβασης έχουν υλοποιηθεί από την εταιρεία για λογαριασμό κορυφαίων τηλεπικοινωνιακών παρόχων και παρόχων υπηρεσιών διαδικτύου σε Ιταλία, Ισπανία, Ινδονησία, Νιγηρία και Νότια Αφρική.

Share.

Comments are closed.