Παναγιώτης Κουρής – Lenovo Intelligent Transformation Stories

0

Στο πλαίσιο του 21ου Infocom World Conference, το Infocom.gr σε συνεργασία με τη Lenovo, διοργάνωσαν μια σειρά από σύντομες συνεντεύξεις με διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Η ψηφιακή ανάπτυξη μετασχηματίζει πλέον όλους τους κλάδους της οικονομίας και αυτός ο καθολικός μετασχηματισμός, αποτέλεσε και τον κεντρικό άξονα πάνω στον οποίο κινήθηκε το 21ο Infocom World 2019, με τίτλο «Economy 4.0: Connected Future». Η αλλαγή είναι η διαδικασία με την οποία το μέλλον εισβάλλει στις ζωές μας!

Οι ερωτήσεις στις συνεντεύξεις αυτές ήταν κοινές για όλους τους ερωτηθέντες με στόχο να λάβουμε insights από κορυφαία στελέχη της αγοράς, όσον αφορά στον ψηφιακό μετασχηματισμό, το πως συντελείται και το τι επιφυλάσσει το μέλλον για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά και εν συνόλω  για την κοινωνία μας, την τρέχουσα δεκαετία.

Στο video που ακολουθεί, μας δίνει τις απόψεις επί των θεμάτων ο κ.Παναγιώτης Κουρής, CEO της Office Line.

Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός είναι o θεμελιώδης και διαρκώς επιταχυνόμενος μετασχηματισμός των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, των διαδικασιών, των ικανοτήτων και των μοντέλων για την πλήρη αξιοποίηση των αλλαγών και των ευκαιριών που εισάγουν στο επιχειρείν οι ψηφιακές τεχνολογίες.

Η Office Line έχοντας έγκαιρα διαγνώσει την αξία και την αποτελεσματικότητα του Ψηφιακού Μετασχηματισμού, αποτελεί  σήμερα τον κύριο εκφραστή της δυναμικής του στη χώρα μας, καθώς έχει υλοποιήσει σωρεία σημαντικών και εμβληματικών έργων σε μεγάλους Οργανισμούς και επιχειρήσεις, σε όλους τους τομείς της οικονομίας.

Η Office Line κινείται με στρατηγικό σχεδιασμό για να ικανοποιήσει πλήρως και με ασφάλεια την ανάγκη για τη μετάβαση ενός σύγχρονου οργανισμού σε ένα επιχειρησιακό περιβάλλον, που δομείται σε Cloud τεχνολογίες και Collaboration εργαλεία, παρέχοντας απαντήσεις σε κρίσιμα ζητήματα και αυξάνοντας έτσι την αποτελεσματικότητά τους, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει αυξημένα επίπεδα ασφάλειας, παραγωγικότητας, αλλά και σημαντική μείωση κόστους λειτουργίας. Καθώς ο κόσμος μας μετασχηματίζεται διαρκώς προς την ψηφιακή κατεύθυνση, η Office Line αποτελεί τον έμπιστο και ιδανικό σύμβουλο και συνεργάτη για κάθε επιχείρηση που δεν θέλει απλά να «επιβιώσει», αλλά να αναπτυχθεί, να αναδυθεί και να θριαμβεύσει στην εποχή του Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Η Lenovo, Αργυρός Χορηγός στο 21o Infocom World Conference, αποτελεί πρωτοπόρο στην αγορά τεχνολογίας και ωθεί τις επιχειρήσεις προς το μέλλον, επιτυγχάνοντας το λεγόμενο «Intelligent Transformation». Προσφέροντας λύσεις hardware, software και cloud, η Lenovo βοηθά κάθε επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη, να εκσυγχρονίσει τη λειτουργία της και την εμπειρία των εργαζομένων της, να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει, μειώνοντας παράλληλα τα κόστη της και αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητά της, σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον που απαιτεί γρήγορες και αποφασιστικές κινήσεις.

Με έξυπνες συσκευές και λογισμικό που μεταμορφώνουν τον τρόπο συνεργασίας, ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας που προστατεύουν τα δεδομένα και τη φήμη της κάθε εταιρείας από κάθε άποψη, στη Lenovo τεχνολογίες όπως αυτές της τεχνητής νοημοσύνης, της επαυξημένης πραγματικότητας, του ΙοΤ, του blockchain και του 5G connectivity, δεν είναι απλώς «πολύπλοκες» λέξεις, αλλά ένας νέος τρόπος εργασίας.

 

Share.

Comments are closed.