Χριστόδουλος Πρωτοπαππάς – Lenovo Intelligent Transformation Stories

0

Στο πλαίσιο του 21ου Infocom World Conference, το Infocom.gr σε συνεργασία με τη Lenovo, διοργάνωσαν μια σειρά από σύντομες συνεντεύξεις με διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Η ψηφιακή ανάπτυξη μετασχηματίζει πλέον όλους τους κλάδους της οικονομίας και αυτός ο καθολικός μετασχηματισμός, αποτέλεσε και τον κεντρικό άξονα πάνω στον οποίο κινήθηκε το 21ο Infocom World 2019, με τίτλο «Economy 4.0: Connected Future». Η αλλαγή είναι η διαδικασία με την οποία το μέλλον εισβάλλει στις ζωές μας!

Οι ερωτήσεις στις συνεντεύξεις αυτές ήταν κοινές για όλους τους ερωτηθέντες με στόχο να λάβουμε insights από κορυφαία στελέχη της αγοράς, όσον αφορά στον ψηφιακό μετασχηματισμό, το πως συντελείται και το τι επιφυλάσσει το μέλλον για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά και εν συνόλω  για την κοινωνία μας, την τρέχουσα δεκαετία.

Στο video που ακολουθεί, μας δίνει τις απόψεις επί των θεμάτων ο κ.Χριστόδουλος Πρωτοπαππάς, CIO της HellasSat.

Η Lenovo, Αργυρός Χορηγός στο 21o Infocom World Conference, αποτελεί πρωτοπόρο στην αγορά τεχνολογίας και ωθεί τις επιχειρήσεις προς το μέλλον, επιτυγχάνοντας το λεγόμενο “Intelligent Transformation”. Προσφέροντας λύσεις hardware, software και cloud, η Lenovo βοηθά κάθε επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη, να εκσυγχρονίσει τη λειτουργία της και την εμπειρία των εργαζομένων της, να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει, μειώνοντας παράλληλα τα κόστη της και αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητά της, σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον που απαιτεί γρήγορες και αποφασιστικές κινήσεις.

Με έξυπνες συσκευές και λογισμικό που μεταμορφώνουν τον τρόπο συνεργασίας, ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας που προστατεύουν τα δεδομένα και τη φήμη της κάθε εταιρείας από κάθε άποψη, στη Lenovo τεχνολογίες όπως αυτές της τεχνητής νοημοσύνης, της επαυξημένης πραγματικότητας, του ΙοΤ, του blockchain και του 5G connectivity, δεν είναι απλώς «πολύπλοκες» λέξεις, αλλά ένας νέος τρόπος εργασίας.

Share.

Comments are closed.