Το εμπορικό κέντρο Plovdiv Plaza, επέλεξε τις ολοκληρωμένες λύσεις People Counting – Visitor Analytics της Digisec, για την καταμέτρηση των επισκεπτών του.

Τώρα το Plovdiv Plaza θα έχει πρόσβαση σε βασικούς δείκτες απόδοσης επισκεψιμότητας και δραστηριότητας των επισκεπτών του σε πραγματικό χρόνο – όπως τη χρονική διάρκεια που αφιερώνουν οι επισκέπτες μέσα σε αυτό και σε ποιους ορόφους επιλέγουν να βρίσκονται – λαμβάνοντας και αξιολογώντας πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες και τη συμπεριφορά των αγορών τους, με αξιόπιστο τρόπο μέτρησης της δραστηριότητας.

Επιπλέον αξιολογώντας αυτές τις πληροφορίες, το Plovdiv Plaza μπορεί πλέον να κατανείμει το προσωπικό του σύμφωνα με την ωριαία επισκεψιμότητα των επισκεπτών του, μεγιστοποιώντας έτσι τα κέρδη και την αποδοτικότητά του.

Σύμφωνα με τον Κο Ζαλαχώρη Κωνσταντίνο, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Digisec: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι δράσεις μας για εξωστρέφεια της εταιρίας αποδεικνύονται καρποφόρες. Σήμερα την εταιρία μας εμπιστεύονται ισχυρά ονόματα με δραστηριότητα σε χώρες της Ε. Ένωσης, όπως στην Κύπρο, τη Τουρκία, τη Ρουμανία, και τώρα την Βουλγαρία. Οι καινοτόμες λύσεις, η τεχνογνωσία και ο επαγγελματισμός, ευθυγραμμίζονται με το όραμα μας για βελτιστοποίηση και ανάπτυξη, ενισχύοντας ταυτόχρονα τα αμοιβαία οφέλη των εμπορικών συνεργασιών μας.»


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Comments are closed.