Το μεγαλύτερο συνέδριο Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής που λαμβάνει χώρα σε Αλβανικό έδαφος, διοργανώνεται φέτος για 9η φορά, στις 24 Απριλίου, με γενικό τίτλο: “Embrace the Digital Transformation!”

Το φετικό συνέδριο πραγματεύεται την υιοθέτηση του Ψηφιακού Μετασχηματισμού από τις Αλβανικές επιχειρήσεις, ενώ χωρίζεται σε δύο βασικές ενότητες.

Στην πρώτη ενότητα με τίτλο: «From Smart Cities to Smart Living: The inevitable journey…» θα αναλυθούν οι μέθοδοι και οι τρόποι με τους οποίους οι πολίτες μπορούν να αλληλεπιδρούν με τα οικοσυστήματα των έξυπνων πόλεων, χρησιμοποιώντας smartphones και άλλες φορητές συσκευές. Θέματα όπως “smart home” και “connected vehicles”, θα αποτελέσουν επίσης μέρος της συγκεκριμένης ενότητα.

Μέσα από αυτό το “φουτουριστικό” concept, για τα δεδομένα της γείτονος χώρας, αναδεικνύεται ο τρόπος με τον οποίο η Αλβανία, ως νεοεισερχόμενη χώρα στις τεχνολογίες νέας γενιάς, μπορεί να ωφεληθεί ουσιαστικά από αυτήν την προοπτική.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμβεί κάτι τέτοιο, είναι το κλείσιμο της ψαλίδας, μεταξύ παλαιάς και νέας γενιάς χρηστών της τεχνολογίας. Έτσι, ο τίτλος της δεύτερης ενότητας που θα εστιάσει σε αυτό το θέμα, είναι: «The World of the Digital Natives: Closing the gap between generations!».

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το 9ο Συνέδριο InfoCom World Albania και τις επιμέρους ενότητες, επισκεφθείτε το www.infocom.al ή επικοινωνήστε με τον κο Aldo Rama στο a.rama@bizz.al ή στο +355 69 44 33 095


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply