Πιστοποίηση για Smart Home ετοιμότητά στην πλατφόρμα LG WEBOS 3.0

0

Το νέο λειτουργικό σύστημα της LG Electronics (LG), webOS 3.0, το οποίο είναι ευρέως γνωστό ως το ευκολότερο και πιο έξυπνο ευπροσάρμοστο σύστημα του κλάδου για έξυπνες τηλεοράσεις, έλαβε επιπλέον πιστοποίηση από τον Underwriters Laboratories Inc. (UL), έναν παγκοσμίως κορυφαίο οργανισμό δοκιμών και πιστοποιήσεων, για τη συμβατότητά του με το διαδίκτυο IoT για τις συσκευές στο σπίτι.

LG webOS 3.0 UL verfication

Με μία ιδιόκτητη IoTV εφαρμογή, η σειρά SMART τηλεοράσεων της LG για το 2016 προσφέρει έξυπνες λειτουργίες διαχείρισης για το σπίτι μέσω του webOS 3.0, για τον έλεγχο πολλών έξυπνων LG συσκευών, καθώς και επιλεγμένων προϊόντων από άλλους κατασκευαστές, μέσω των LG SMART τηλεοράσεων που διαθέτουν webOS 3.0.

Μόλις συνδεθεί, η κατάσταση των διαφόρων συσκευών εμφανίζεται στην οθόνη της τηλεόρασης LG SMART, λειτουργώντας ως διασύνδεση μεταξύ των χρηστών και των συσκευών. Μέσω της οθόνης της τηλεόρασης, οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν συγκεκριμένες οικιακές συσκευές, όπως το ψυγείο, το κλιματιστικό και το πλυντήριο που είναι συνδεδεμένα μέσω Wi-Fi ή ενσύρματα. Με το webOS 3.0, οι ιδιοκτήτες των σπιτιών μπορούν να προσαρμόσουν τη φωτεινότητα στα δωμάτια ή να αλλάξουν τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του κλιματιστικού.

«Πάντα αναγνωρίζαμε το σαλόνι ως το σημείο αναφοράς ενός έξυπνου σπιτιού και η τηλεόραση LG SMART με webOS 3.0 έχει σχεδιαστεί με αυτό το δεδομένο», δήλωσε ο Sam Kim, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής TV product planning, της LG Electronics Home Entertainment Company. «Η LG θα συνεχίσει να παρέχει την καλύτερη εμπειρία χρήσης και να αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα με δυνατότητες IoT, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των καταναλωτών».

Ο οργανισμός UL έχει πιστοποιήσει μια σειρά από τηλεοράσεις OLED και UHD που διαθέτουν την πλατφόρμα LG webOS 3.0, ενώ η προηγμένη τεχνολογία IoT της LG θα παρουσιαστεί στο περίπτερο της LG στην CES (Συνεδριακό Κέντρο, Λας Βέγκας, Central Hall #8204) στο Smart Home Zone, από τις 6 έως τις 9 Ιανουαρίου.

Share.

Leave A Reply