Νέα διάκριση για τη SAP στη “Magic Quadrant” της Gartner

0

Η SAP αναδείχτηκε ηγέτης για ένατη συνεχή χρονιά, σύμφωνα με την έκθεση του 2015 “Magic Quadrant για τις λύσεις Corporate Performance Management (CPM) Suites” της Gartner Inc.

sap2

Σύμφωνα με τη Gartner «Οι ηγέτες κατέχουν μεγάλο ποσοστό μεριδίου στην αγορά λύσεων CPM και επίσης παρουσιάζουν αυξημένα επίπεδα πωλήσεων. Οι συγκεκριμένες λύσεις λογισμικού είναι ικανές να αποφέρουν άριστη λειτουργικότητα στην επιχείρηση, ενώ την ίδια στιγμή μπορούν να αποτελέσουν τη βάση πάνω στην οποία μπορεί να οικοδομηθεί μια ευρεία στρατηγική CPM. Επίσης, οι ηγέτες διακρίνονται για το όραμά τους, για τις επιτυχημένες και προσαρμοσμένες στους πελάτες επιχειρηματικές τους προτάσεις, είναι καταξιωμένοι στον τομέα τους, έχουν ευρεία διεθνή παρουσία και πείρα στη διοίκηση, και χαρακτηρίζονται από τη βιώσιμη διαχειριστική ικανότητα να φέρουν εις πέρας το έργο τους σε παγκόσμιο επίπεδο.»

«Πιστεύουμε πως το Magic Quadrant επισφραγίζει τη μοναδική μας στρατηγική να ενσωματώνουμε λύσεις, όπως τον επιχειρηματικό σχεδιασμό και το λογισμικό ενοποίησης, στο επιχειρηματικό μας μοντέλο για σχεδιασμό και προϋπολογισμό σε πραγματικό χρόνο – μία στρατηγική που προσφέρουμε αποκλειστικά εμείς», δήλωσε ο Ivo Bauermann, Global Vice President and General Manager, EPM & ERP Financials της SAP. «Κατά την άποψη μας, παραμένουμε αδιαμφισβήτητα ηγέτες παρόλο που η πιο καινοτόμος λύση μας, SAP Cloud for Planning, η οποία ανακοινώθηκε το Φεβρουάριο του 2015, δεν έχει συμπεριληφθεί ακόμα στις μετρήσεις της Gartner».

Η λύση SAP Cloud for Planning Solution, που παρουσιάστηκε στις αρχές του χρόνου, εγκαινιάζει μια νέα γενιά του σχεδιασμού στο cloud, συμβάλλοντας στη απλοποίηση των διαδικασιών προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία στον τελικό χρήστη. Χτισμένο εγγενώς στο SAP HANA® Cloud Platform, η λύση SAP Cloud for Planning ενσωματώνει την «συνεργασία» και τα analytics άμεσα, στο πλαίσιο της διαδικασίας σχεδιασμού, ώστε οι χρήστες να είναι σε θέση να σχεδιάσουν, να αναλύσουν και να συζητήσουν μέσω αυτή της πλατφόρμας, αντί να χρειάζεται να μεταβούν σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply