Τα νέα καταναλωτικά laptops της Lenovo σχεδιάστηκαν για αυτούς που αγαπούν την απλότητα

0

Τα νέα laptops Lenovo Z41, 14 ιντσών και Lenovo Z51, 15 ιντσών, καλύπτουν τόσο τη διασκέδαση στο σπίτι, όσο και τις ανάγκες για ισχυρό workstation. Περιλαμβάνοντας μια εξαιρετική οθόνη FHD, προαιρετικά διακριτά γραφικά AMD και πανίσχυρο Dolby® DS 1.0 Home Theater® Surround Sound για δυνατό ήχο και έντονη εικόνα, είναι ιδανικά για video streaming, downloading μουσικής και παιχνίδια. Τα νέα Lenovo Z41 and Lenovo Z51 έρχονται με εξελιγμένη 802.11 a/c WiFi τεχνολογία για έως τρεις φορές ταχύτερο Internet από τα κανονικά laptops για γρηγορότερο σερφάρισμα στο Internet, streaming και κατέβασμα υλικού. Σχεδιασμένα για απόδοση, τα νέα laptops τροφοδοτούνται από τον ολοκαίνουριο επεξεργαστή Intel® CoreTM i7, με χωρητικότητα έως 1 TB. Τα νέα Lenovo Z51 and Lenovo Z41 ξεχωρίζουν για τις μοντέρνες αποχρώσεις τους στο χρώμα του μαύρου έβενου, λευκό της κιμωλίας και βυσσινί (για το laptop των 14 ιντσών).

lenovo-logo-new

Το νέο Lenovo Z51 περιλαμβάνει επίσης προαιρετική Intel® RealSenseTM 3D κάμερα που ζωντανεύει τις εικόνες με 3D. Έχοντας χρώματα 1080p και αισθητήρα βάθους, η επαναστατική 3D κάμερα επιτρέπει στο νέο Lenovo Z51 να αντιλαμβάνεται το βάθος όπως το ανθρώπινο μάτι. Οι χρήστες μπορούν να σαρώνουν αντικείμενα με 3D και να τα εκτυπώνουν με τον ίδιο τρόπο, να παίζουν παιχνίδια 3D ή να ελέγχουν το laptop με χειρονομίες. Οι καταναλωτές μπορούν επίσης να δημιουργήσουν μία πιο διαδραστική εμπειρία video chat αλλάζοντας το φόντο και την ανταλλαγή υλικού.

Η Lenovo δημιούργησε το laptop ideapad 100, για τους καταναλωτές που χρειάζονται μόνο τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, όπως το σερφάρισμα στο Internet, τη δημιουργία περιεχομένου και τη διαχείριση λιστών. Το νέο laptop περιέχει επεξεργαστή Intel® BayTrail-M N3540, μνήμη έως 500 GB HDD και ολοκληρωμένα Intel® Graphics που χαρίζουν στους χρήστες έναν γρήγορο επεξεργαστή, επαρκή χωρητικότητα και solid display. Το νέο ideapad 100 λειτουργεί έως και 4 ώρες χωρίς φόρτιση έτσι ώστε οι χρήστες μπορούν να δουλεύουν, να σερφάρουν στο διαδίκτυο, να βλέπουν βίντεο και πολλά άλλα χωρίς διακοπή. Με διαστάσεις μόλις 20.2 mm για το laptop 14 ιντσών και 22.6 mm για το laptop 15 ιντσών, το λεπτό και λείο ideapad 100, στο χρώμα του μαύρου έβενου δεν θυμίζει entry level laptop. Ξεκινώντας από μία απίστευτα προσιτή τιμή των $249, το νέο ideapad 100 ταιριάζει σχεδόν σε κάθε budget.

«Δημιουργήσαμε τα νέα laptops Lenovo Z41, Z51 και ideapad 100 ειδικά για καταναλωτές που θέλουν απλό και λειτουργικό σχεδιασμό», είπε ο Κ. BAI Peng, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Lenovo Notebook Business Unit, PC Group. «Επειδή οι πελάτες μας ποικίλουν, τα προϊόντα μας δεν μπορούν να είναι ίδια για όλους. Τα τρία νέα μας laptops προσφέρουν στους καταναλωτές την επιλογή να διαλέξουν αυτό που είναι κατάλληλο για εκείνους – δύο εξειδικευμένα για πολυμέσα και ένα γενικής χρήσης».

Τα νέα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα από τον Σεπτέμβριο.

Share.

Leave A Reply