Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου

Για 3η χρονιά η LG κατακτά το βραβείο Best Photo Monitor της TIPA

0

H LG Electronics (LG) παρέλαβε το βραβείο ‘Best Photo Monitor’ από την Ένωση ‘Technical Image Press Association’ – TIPA για το Digital Cinema 4K monitor 31 ιντσών. Σημειώνοντας την τρίτη συνεχόμενη χρονιά κατάκτησης του τίτλου αυτού, η Ένωση ενισχύει περαιτέρω την ηγετική θέση της εταιρείας στην αγορά των οθονών υψηλής ανάλυσης.

LG-UM95-image-1

Το 2013 η LG κέρδισε το πολυπόθητο βραβείο για το WQHD monitor (Model27EA83) 27 ιντσών, ενώ το 2014 για το 21:9 Ultra Wide QHD monitor (Model 34UM95) 34 ιντσών. Φέτος, το 2015, το βραβείο κατέκτησε το Digital Cinema 4monitor (Model 31MU97Z) 31 ιντσών, ένα monitor ιδανικό για επαγγελματίες ταινιών, video και γραφικών τεχνών, που διαθέτει πάνελ τεχνολογίας InPlane Switching (IPS), εξαιρετικά υψηλή ανάλυση και ζωντάνια στην απόδοση των χρωμάτων.

«Η αναγνώριση από παγκοσμίως αναγνωρισμένους ειδικούς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αποδεικνύει την ανωτερότητα των monitors της LGκαι ταυτόχρονα παγιώνει τον ρόλο της στη βιομηχανία», δήλωσε ο In-kyu Lee, Senior Vice President & Επικεφαλής του τμήματος για TV & Monitor της LG Electronics Home Entertainment Company. «Είμαστε ευγνώμονες για αυτή την αναγνώριση και θα συνεχίσουμε να ηγούμαστε της αγοράς των premium συσκευών θέτοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά».

Share.

Leave A Reply