Ο Christian von Reventlow νέος CPIO της Deutsche Telekom

0

Ο Christian von Reventlow θα γίνει ο νέος Σύμβουλος Προϊόντων και Καινοτομίας (Chief Product & Innovation Officer CPIO) της Deutsche Telekom. Διαδέχεται τον Τόμας Kiessling, ο οποίος αποχωρεί από την εταιρεία στις 15 Μαρτίου για να ενταχθεί στην Securitas Direct. Ο Von Reventlow ήταν προηγουμένως διευθυντής πλατφόρμας (SVP Core platform) στη Nokia Maps και στο σύστημα πλοήγησης της θυγατρικής Here.com στο Σικάγο. Αντικαθιστώντας τον Thomas Kiessling, θα γίνει επίσης μέλος του εκτεταμένου διοικητικού συμβουλίου της Deutsche Telekom, του Executive Committee (ExCom).

deutsche-telekoms-head-office-in-bonn-germany-o

CVR-HighRez“Έχουμε βρει ένα ιδανικό διάδοχο για τον Thomas Kiessling, ο οποίος δυστυχώς έχει επιλέξει να αποχωρήσει από την εταιρεία: ο Christian von Reventlow διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στους τομείς της καινοτομίας σε μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας”, αναφέρει ο Niek-Jan van Damme, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και υπεύθυνος για την ανάπτυξη της Καινοτομίας και των Προϊόντων στη Γερμανία. “Με τη μακρά θητεία του στη Silicon Valley στις ΗΠΑ, έχει ένα εντυπωσιακό δίκτυο και πραγματικά έχει τον τρόπο του γύρω από τη βιομηχανία”.

Ο Tim Höttges, CEO της Telekom, είναι επίσης ενθουσιασμένος με τη νέα αυτή προσθήκη: “Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα: γνωρίζει μεγάλες διεθνείς εταιρείες, αλλά έχει επίσης συνεργαστεί με start-ups. Έχει εργαστεί στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.Ξέρουμε την αξία του”

Ο Von Reventlow θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα την 1η Μαρτίου.

Share.

Leave A Reply