Το PlayStation γιορτάζει 20 χρόνια

0

Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEΕ) γιορτάζει 20 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου PlayStation και θέλοντας να ευχαριστήσει την ελληνική κοινότητα που στηρίζει ένθερμα το PlayStation από τα πρώτα βήματά του, προσφέρει σε δύο τυχερούς την ευκαιρία να αποκτήσουν τη συλλεκτική επετειακή κονσόλα, “PlayStation®4(PS4™) 20th Anniversary Edition”, μέσω διαγωνισμού στη σελίδα του PlayStation στο Facebook.

PS 20th Anniversary Contest_940x788

Στον διαγωνισμό που θα διαρκέσει από τις 3 Φεβρουαρίου 2015 έως και την 1η Μαρτίου 2015, δύο τυχεροί νικητές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν την ειδική έκδοση του PS4 που δημιουργήθηκε τιμώντας την εικοστή επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου PlayStation (PS), στις 3 Δεκεμβρίου 1994. Οι φίλοι του PlayStation που ονειρεύονται να αποκτήσουν την συλλεκτική, αριθμημένη έκδοση “PlayStation®4(PS4™) 20th Anniversary Edition”, μπορούν να λάβουν μέρος στον συναρπαστικό διαγωνισμό, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στην ειδική εφαρμογή που έχει δημιουργηθεί για τις ανάγκες του διαγωνισμού, στη σελίδα του PlayStation στο Facebook, www.facebook.com/PlayStationGreece. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου 2015.

Το “PlayStation®4(PS4™) 20th Anniversary Edition” κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο σε 12.300 τεμάχια παγκοσμίως, ένας αριθμός που παραπέμπει στην ημερομηνία του αρχικού λανσαρίσματος του αυθεντικού PlayStation, ενώ τα ελάχιστα κομμάτια που ήρθαν στην Ελλάδα δεν θα διατεθούν προς πώληση.

Το πρώτο σύστημα PlayStation γνώρισε ευρεία αναγνώριση για τις επαναστατικές τεχνολογίες που ενσωμάτωνε, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας επεξεργασίας 3D γραφικών υψηλής ευκρίνειας σε πραγματικό χρόνο, κάτι πρωτοφανές για οικιακές κονσόλες, αλλά και για τη συναρπαστική συλλογή παιχνιδιών που το συνόδευε. Το PlayStation σήμανε μια επανάσταση για τη βιομηχανία και έγινε η πρώτη οικιακή κονσόλα στην ιστορία που ξεπέρασε το ορόσημο των 100 εκατομμυρίων τεμαχίων σε αθροιστικές παγκόσμιες πωλήσεις*1. Η πρώτη έκδοση του PlayStation ενσωμάτωνε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και προσέφερε ανεπανάληπτες gaming εμπειρίες σε χρήστες ανά τον κόσμο. Η κληρονομιά αυτή διατηρήθηκε ζωντανή σε όλες τις πλατφόρμες του PlayStation έκτοτε.

Η SCE θα συνεχίσει να επεκτείνει την πλατφόρμα του PlayStation, προκειμένου να προσφέρει εμπειρίες ψυχαγωγίας εφικτές μόνο στο PlayStation, εγκαθιστώντας το ως «κορυφαίο προορισμό» για gamers από όλο τον πλανήτη.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply