Η Sony κυκλοφορεί μια νέα σειρά φορητών φορτιστών USB

0

Η Sony ανανέωσε τη σειρά των φορητών φορτιστών USB της, με τρία νέα μοντέλα, και σας προσφέρει διαφορετικά μεγέθη μπαταριών, ώστε να έχετε πάντα αρκετή ισχύ φόρτισης για τις δικές σας ανάγκες.

cp-v5-03

Με ισχύ φόρτισης 5000mAh, ο φορτιστής CP-V5 είναι ιδανικός για να σας ακολουθεί στα ταξίδια σας, και αποδίδει δυο πλήρεις φορτίσεις στις φορητές συσκευές σας. Ο μεγάλος του αδερφός, ο CP-V10, διαθέτει ακόμα μεγαλύτερη μπαταρία ισχύος 10000mAh, για να φορτίζετε πλήρως παραπάνω από μία συσκευές. Ο μικρός CP-V3 συμπληρώνει την οικογένεια των φορητών φορτιστών, παρέχοντας ισχύ 3000mAh, η οποία είναι αρκετή για να φορτίσετε το smartphone σας και μια δεύτερη φορά.

Και τα τρία μοντέλα διατίθενται φορτισμένα ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε αμέσως μόλις τα βγάλετε από το κουτί τους. Οι μπαταρίες διαθέτουν μια έξοδο 1.5A, για ταχύτερη φόρτιση και ενσωματώνουν την τεχνολογία Hybrid-Gel της Sony, η οποία διασφαλίζει την ελάχιστη απώλεια αρχικού φορτίου, λιγότερο από 10%, ακόμα και μετά από 1000 φορτίσεις – με αυτόν τον τρόπο θα έχετε ακόμα μεγαλύτερη απόδοση από το φορτιστή σας.

CP-V5 – Ο ιδανικός σύντροφος για τα ταξίδια σας
Με βάρος μόλις 145 γρ., ο CP-V5 διαθέτει μπαταρία λιθίου-ιόντος 5000mAh, που σας προσφέρει αρκετή ενέργεια για να επαναφορτίσετε δύο φορές το κινητό σας. Χάρη στην ένδειξη LED, γνωρίζετε πότε εξαντλείται ο φορτιστής, δίνοντάς σας αρκετό χρόνο για να βρείτε την επόμενη πηγή ενέργειας για το κινητό σας.

Ο CP-V5 θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, λευκό, μπλε και πράσινο χρώμα και χάρη στην ειδική προστατευτική επίστρωση κατά των γρατσουνιών , η εμφάνισή του θα παραμένει όμορφη και γυαλιστερή, ακόμα και με καθημερινή έντονη χρήση.

CP-V10 – Ισχυρή ισχύς για φόρτιση πολλών φορητών συσκευών

Ο CP-V10, από τη Sony, έρχεται να καλύψει ακόμα και τις ανάγκες που προκύπτουν από τις πιο έντονες δραστηριότητες σας. Με διαστάσεις, μόλις 72 x 127 x 17,5 χλστ., ζυγίζει μόνο 245 γρ. και διαθέτει μπαταρία ισχύος 10000mAh. Μπορεί να φορτίσει έως και τέσσερα smartphone, αλλά και άλλες φορητές συσκευές με μεγαλύτερες ανάγκες ισχύος, όπως tablets και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, σαν την RX100M3 της Sony.

Διαθέτει, επίσης, την ίδια καινούργια προστατευτική επίστρωση κατά των γρατσουνιών με τον CP-V5, κάτι που συμβάλει στη μακροζωία του μαύρου φορτιστή CP-V10, καθώς τον προστατεύει από ζημιές που σχετίζονται με την καθημεριμή χρηση, γεγονός που καθιστά αυτόν τον φορτιστή έναν απαραίτητο σύντροφο στα ταξίδια σας ή στις ημέρες έντονης χρήσης της μπαταρίας.

Χάρη στον διακόπτη On/Off εμποδίζεται η τυχαία αποφόρτιση της μπαταρίας, ενώ με τις τέσσερις ενδεικτικές λυχνίες LED για την στάθμη της μπαταρίας, μπορείτε εύκολα να ελέγχετε τη φόρτιση.

CP-V3 – Το απαραίτητο αξεσουάρ για τους κατόχους smartphone
Ο ανανεωμένος CP-V3, ο μικρότερος φορτιστής της σειράς, διαθέτει μεγάλη μπαταρία λιθίου – ιόντος, ισχύος 3000mAh. Με διαστάσεις μόλις 38,8 × 99 × 19 χλστ., ο CP-V3 αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο στις μετακινήσεις σας και παρέχει στο smartphone σας μία ακόμα φόρτιση.

Μπορείτε να αποκτήσετε το φορτιστή CP-V3 σε λευκό, μπλε ή μώβ για να ταιριάζει με το στυλ σας.

Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Νοέμβριο του 2014.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply