Δωρεάν πρόσβαση στo online multiplayer του PS Plus για όλους τους χρήστες PS4

0

Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοίνωσε μια προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε: δωρεάν πρόσβαση στo online multiplayer του PlayStation®Plus (PS Plus) για όλους τους χρήστες PlayStation®4 (PS4™).

psplus

Η ελεύθερη πρόσβαση θα ισχύσει για ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο, από τις 10:00 τοπική ώρα (08.00 BST) την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου έως τις 10:00 τοπική ώρα (08.00 BST) τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου.

Αυτή η απίθανη προσφορά ισχύει για όλους τους κατόχους PS4. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην συμμετάσχετε, αφού δεν χρειάζεται εγγραφή! Περάστε σε άλλο επίπεδο το παιχνίδι σας  και ζήστε μια μοναδική εμπειρία online multiplayer.

Εκτός από την πρόσβαση στο online multiplayerτου PS4, οι κάτοχοι συνδρομής  PS Plus μπορούν να κατεβάζουν δύο τίτλους για PlayStation®4, PlayStation®3 και PlayStation®Vita κάθε μήνα, που θα είναι δικοί τους για ατέλειωτο παιχνίδι για όσο διαρκεί η συνδρομή τους. Επίσης απολαμβάνουν αποκλειστικές εκπτώσεις στο PlayStation®Store και αποκλειστική πρόσβαση για αποθήκευση στο cloud, καθώς και πολλά ακόμα προνόμια.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το PS Plus στο http://gr.playstation.com/.

Share.

Leave A Reply