Με την προηγμένη τεχνολογία Rohde & Schwarz η μετάβαση στο ψηφιακό σήμα

0

Σημαντικό ρόλο στην τρέχουσα διαδικασία μετάβασης των τηλεοπτικών προγραμμάτων των ιδιωτικών καναλιών της Ελλάδας στην ψηφιακή εποχή έχει αναλάβει η εταιρεία Rohde & Schwarz, συνεργαζόμενη με την Digea και οδηγώντας τις εξελίξεις στο χώρο των πομπών της επίγειας Ευρυεκπομπής.

Rohde-Schwarz

H Γερμανική εταιρεία Rohde & Schwarz, με παρουσία στην Ελλάδα από το 1980 αποτελεί τον αποκλειστικό προμηθευτή πομπών της Digea για το συνολικό έργο της ψηφιακής μετάβασης, το οποίο ουσιαστικά αφορά στην πανελλαδική κάλυψη ψηφιακού σήματος, μέσω της ενεργοποίησης 156 κέντρων ψηφιακής εκπομπής. Η επιλογή της Rohde & Schwarz ως αποκλειστικού προμηθευτή πομπών βασίστηκε στην παροχή της καλύτερης τεχνικής λύσης, το χαμηλό TCO (συνολικό κόστος ιδιοκτησίας), την αποδεδειγμένη εμπειρία σε μεγάλο αριθμό αντίστοιχων έργων, τους σύντομους χρόνους παράδοσης, την ικανότητα παραγωγής μεγάλου όγκου σε μικρό χρονικό διάστημα και την καλύτερη after sales εξυπηρέτηση.

Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο εταιρείες αφορά τη χρήση 700 περίπου πομπών Υγρόψυκτων (για τις μεγάλες Ισχύς) και Αερόψυκτων (για μικρές και μεσαίες) συστημάτων σε 156 σημεία (sites) ανά την Ελλάδα, τα οποία υποστηρίζουν όλα τα νέα πρότυπα, μέσω ενός συμπαγούς και καινοτόμου σχεδιασμού. Η νέα σειρά αερόψυκτων και υγρόψυκτων πομπών R&S®TxU9 αποτελεί σήμερα την πλέον ενδεδειγμένη επιλογή για τους Παρόχους Δικτύων Ψηφιακής Ευρυεκπομπής συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής και το βελτιστοποιημένο κόστος λειτουργίας και εγκατάστασης με αποτέλεσμα ένα Δίκτυο βασισμένο στην νέα σειρά της R&S να χαρακτηρίζεται από χαμηλότερο κόστος λειτουργίας, ελάχιστες χωροταξικές απαιτήσεις, υψηλή αξιοπιστία και εύκολη συντήρηση.

Ο κ. Δημήτρης Κυνηγόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Rohde & Schwarz Hellas Α.Ε. δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που συμμετέχουμε μαζί με την Digea στο σημαντικό αυτό έργο που σηματοδοτεί τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή. Η τεχνολογία της Rohde & Schwarz και οι νέοι πομποί που χρησιμοποιούμε, εγγυώνται την καλύτερη τεχνική λύση, ενώ παράλληλα η ομάδα των τεχνικών μας σε Ελλάδα και στο εξωτερικό προσφέρουν τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα παράδοσης, εγκατάστασης και υποστήριξης σε θέματα τεχνικά ή συντήρησης, όποτε αυτό χρειαστεί. Στη Rohde & Schwarz λειτουργούμε ως συνεργάτες και όχι απλώς ως προμηθευτές και η παρούσα συνεργασία μας με την Digea επιβεβαιώνει τις επιτυχημένες συνεργασίες και έργα της εταιρείας στην Ελλάδα, μέχρι σήμερα».

Share.

Leave A Reply