Η Performance Technologies ολοκλήρωσε έργο μετάπτωσης πλατφόρμας ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών σε επίπεδο συνεργασίας (email & collaboration suite) για την εταιρεία FORTHNET.

fothnet_at8idwn

Η νέα πλατφόρμα παρέχει δυνατότητες κοινού ημερολογίου και επαφών καλύπτοντας το σύνολο των χρηστών της εταιρείας, δίνοντας έμφαση στην υποστήριξη όλων των νέων τεχνολογιών πρόσβασης, όπως κινητά, tablets, κλπ.

Η υπηρεσία δίνεται μέσα από την υποδομή του private cloud της Forthnet, εξασφαλίζοντας την υψηλή διαθεσιμότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας και την άμεση απόκριση σε έξτρα φορτία και νέους χρήστες.

Η πλατφόρμα στηρίζεται σε Zimbra Collaboration Suite. Το έργο υλοποιήθηκε από τους μηχανικούς της Performance Technologies και τη Δ/νση πληροφορικής της FORTHNET.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply