Το www.watchlovers.gr, στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας του με τo Vichos Group, εμπλουτίζει τις ηλεκτρονικές του προθήκες με μια σειρά από συλλεκτικά ρολόγια της Vostok Europe. Ανάμεσα σε αυτά είναι και το επίσημο ρολόι της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου της Ελλάδας, λίγες εβδομάδες προτού να αρχίσει το μαγικό της ταξίδι στα γήπεδα της Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

watchlovers_ethniki_3

Το Vostok Europe for the Hellenic National Football Team είναι μια συλλεκτική έκδοση περιορισμένης κυκλοφορίας 500 τεμαχίων, που θα φορούν τόσο οι παίκτες, όσο και ο προπονητής της ομάδας. Έχει μηχανισμό quartz ακριβείας Miyota 2115, κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι διαμέτρου 43 mm και κρύσταλλο από ορυκτό ειδικής σκλήρυνσης. Το καντράν του είναι λευκό, με το σήμα της ΕΠΟ στη θέση 12 και το Εθνόσημο στη θέση 6, ενώ στο πίσω μέρος είναι χαραγμένος ο μοναδικός αριθμός σειράς, μαζί με το Εθνόσημο και το σήμα της ΕΠΟ. Φορά δερμάτινο λουράκι σε μαύρο χρώμα. Υποστηρίζει ώρα, λεπτά και δευτερόλεπτα κεντρικά και έχει ένα παράθυρο για την ημερομηνία στο 6. Είναι αδιάβροχο στα 50 μέτρα.

watchlovers_ethniki_1

Το ρολόι αυτό θα το βρείτε αποκλειστικά στο www.watchlovers.gr σε μοναδική τιμή 99 ευρώ. Μπορείτε να δείτε το ρολόι κάνοντας κλικ εδώ: http://goo.gl/SGI95u


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply