Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου

Το Huawei Road Show ξανά στην Ελλάδα

0

Το Huawei Road Show επισκέφτηκε για ακόμη μια φορά την Αθήνα και στάθμευσε στο parking του ΟΑΚΑ, από τις 28-30 Απριλίου 2014, δίνοντας την δυνατότητα σε πελάτες, συνεργάτες και δημοσιογράφους να γνωρίσουν από κοντά τα νέα προϊόντα της Huawei και να ενημερωθούν από την καταρτισμένη ομάδα της εταιρείας για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ICT.

huawei_rs_1

To Huawei Road Show είναι το φορτηγό επίδειξης της Huawei που κάθε χρόνο κάνει τον γύρο της Ευρώπης εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα συστήματα και τεχνολογία αιχμής. Η αποστολή του είναι να συστήσει στο ευρύ κοινό τις εκάστοτε καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών.

huawei_rs_2

Φέτος το φορτηγό επίδειξης της Huawei έφερε όλα τα νέα επιτεύγματα της εταιρείας στον τομέα των υπερ-ευρυζωνικών και κινητών δικτύων ιδίως του 4G LTE, καθώς και τα τελευταία smartphonesπου κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

huawei_rs_3

Ο CountryManager της Huawei, κος Jeffrey Zhou Jun, δήλωσε σχετικά: «Είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τους συνεργάτες αλλά και τους πελάτες μας και να ανταλλάξουμε αμοιβαίους προβληματισμούς και ιδέες σχετικά με την συνδεσιμότητα μεταξύ των ανθρώπων.

huawei_rs_4

Στόχος μας στην Huawei είναι να δημιουργήσουμε έναν καλύτερα συνδεδεμένο κόσμο, ωθώντας την καινοτομία και επιταχύνοντας την εξέλιξη των τεχνολογιών. Στο πλαίσιο αυτό, η συμβολή του φετινού Huawei Road Show είναι μεγάλης σημασίας για εμάς, καθώς μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας». 

Share.

Leave A Reply