Το HTC ONE αποσπά το Global Mobile Award για το καλύτερο smartphone sto MWC 2014

0

Η συσκευή-ναυαρχίδα της HTC για το έτος 2013, το HTC One®, τιμήθηκε με το Παγκόσμιο Βραβείο Κινητής Τηλεφωνίας για το καλύτερο Smartphone, επαναβεβαιώνοντας ακόμα μια φορά τον ηγετικό ρόλο της εταιρείας στον σχεδιασμό και την καινοτομία. Η επιτροπή ψηφοφορίας απαρτίζεται από πάνω από 175 ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες του κλάδου, προερχόμενους από τις κοινότητες των αναλυτών και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, και το βραβείο τιμά το Smartphone που κατά τη γνώμη των κριτών ξεχωρίζει ως το απόλυτα καλύτερο όλου του κλάδου.

htc_one_silver_3v_01

Έναν χρόνο μετά το λανσάρισμά του τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους, το HTC One παραμένει στην πρώτη γραμμή του κλάδου της κινητής τηλεφωνίας, θέτοντας νέα πρότυπα με καινοτομίες όπως το HTC BlinkFeed™, το HTC BoomSound™, η κάμερα UltraPixel και το απόλυτα συμπαγές σώμα από αλουμίνιο, όλα τους στοιχεία που επέφεραν επαναστατικές αλλαγές στην εμπειρία που απολαμβάνουν οι χρήστες κινητών τηλεφώνων σε όλο τον κόσμο.

Ο Benjamin Ho, Chief Marketing Officer της HTC παρέλαβε το βραβείο σχολιάζοντας: «Είμαστε απίστευτα περήφανοι που το HTC One συνεχίζει να αναγνωρίζεται ως ένα Smartphone που αλλάζει το παιχνίδι, με τον κομψό σχεδιασμό του, τον ήχο ανώτερης ποιότητας και την εντυπωσιακή λειτουργικότητά του. Η επιβράβευση του HTC One με ακόμα μία διεθνή διάκριση αποδεικνύει ότι έχει οδηγήσει την εμπειρία που προσφέρει ένα κινητό σε νέα επίπεδα, και συνεχίζει να διαχωρίζει την HTC από τον ανταγωνισμό. Ανυπομονούμε να διευρύνουμε αυτήν την επιτυχία με περισσότερες απίστευτες καινοτομίες που έχουν προγραμματιστεί για τους επόμενους μήνες.»

Το HTC One έχει βραβευτεί στο παρελθόν με το Global Mobile Award για το ‘Καλύτερο τηλέφωνο, συσκευή ή Tablet κινητής τηλεφωνίας’ στο MWC 2013.

Share.

Leave A Reply