Οι CU συνδρομητές θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι τους με τον πιο ξέγνοιαστο τρόπο καθώς θα μπορούν να απολαύσουν Απεριόριστα Data Δωρεάν για ολόκληρο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Από 31 Μαΐου και για τρεις ολόκληρες ημέρες, όλοι οι CU συνδρομητές θα μπορούν να ενεργοποιήσουν το δωρεάν πακέτο του τριημέρου εύκολα και γρήγορα μέσα από το My CU App ή σε οποιοδήποτε κατάστημα Vodafone και να έχουν στη διάθεση τους απεριόριστο σερφάρισμα για 3 ολόκληρες ημέρες, εντελώς δωρεάν.

Μετά την ενεργοποίηση, το τριήμερο τους από Σάββατο 3/6 έως Δευτέρα 5/6 είναι άκρως Ασταμάτητο σε Data.

Βέβαια, το καλοκαίρι για τους CU συνδρομητές ξεκίνησε νωρίτερα με τα νέα combo πακέτα CU MeApOla. Και οι καλοκαιρινές data εκπλήξεις δε σταματούν εδώ, #StayStuned στο CU για ένα Ασταμάτητα Απεριόριστο καλοκαίρι.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.