Εκθέτες από 10 χώρες και επισκέπτες από 30 για την 3η έκθεση τεχνολογίας Beyond

0

Με 4 θεματικούς πυλώνες, Intelligent Solutions, Sustainable Technology, Disruptive Innovation και Inclusive Future σχεδιάζεται η 3η έκθεση τεχνολογίας Beyond, από Τετάρτη 24 έως Παρασκευή 26 Μαΐου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα είπαν χθες οι διοργανωτές της, μέχρι στιγμής η έκθεση, που φιλοδοξεί να γίνει ένα γεγονός αντίστοιχο μεγάλων παγκόσμιων εκθέσεων έχει εξασφαλίσει εκθέτες από 10 χώρες και επισκέπτες από 30.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις που συμπεριληφθούν στην 3η Beyond είναι η διεξαγωγή για πρώτη φορά στην Ελλάδα του ετήσιου συνεδρίου του ευρωπαϊκού δικτύου business angels, ΕΒΑΝ (European Business Angels Network), που είναι ο πανευρωπαϊκός εκπρόσωπος των επενδυτών πρώιμου σταδίου καθώς και τo South-East Europe Beyond Leadership Dialogue.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΘ, Τάσο Τζήκα, προβλημάτισε ότι η έκθεση προγραμματίζεται λίγες μόνο ημέρες έπειτα από τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, ωστόσο, ανέφερε ότι κρίθηκε αναγκαίο να διαχωριστεί η Beyond από την ΔΕΘ.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης και με τη συνεργασία του Enterprise Greece, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΣΕΠΕ).

Share.

Comments are closed.