Το SAS Explore αποκαλύπτει το μέλλον των Analytics

0

Ενώ ο κόσμος αντιμετωπίζει τις προκλήσεις του σήμερα – πανδημία, κλιματική αλλαγή, οικονομική αβεβαιότητα, ζητήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας, ελλείψεις ανθρώπινου δυναμικού, αυξανόμενες περιπτώσεις απάτης – η SAS, ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο των Analytics, παρουσιάζει λύσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου, επιστήμονες δεδομένων και λάτρεις της τεχνολογίας από όλο τον κόσμο θα συγκεντρωθούν διαδικτυακά στο SAS Explore 2022, μια εκδήλωση που θα παρουσιάσει πώς τεχνολογίες όπως η SAS Viya και τα cloud analytics βοηθούν τους οργανισμούς να λύσουν τα προβλήματα του σήμερα και να καινοτομήσουν για το αύριο.

Οι εγγραφές για την εκδήλωση έχουν ανοίξει και είναι δωρεάν. Το SAS Explore θα περιλαμβάνει μια σειρά από σημαντικούς ομιλητές, δεκάδες συνεδρίες από πελάτες και συνεργάτες της SAS, καθώς και αναρίθμητες ευκαιρίες μάθησης.

SAS: Ο Γύρος του Πλανήτη σε Τρεις Ημέρες

«Το SAS Explore είναι ειδικά διαμορφωμένο για ανθρώπους της τεχνολογίας, από ανθρώπους της τεχνολογίας,» δήλωσε ο Bryan Harris, Executive Vice President και Chief Technology Officer της SAS. «Συγκεντρώνουμε επιστήμονες δεδομένων, business analysts, διαχειριστές πληροφορικής και μηχανικούς δεδομένων από όλο τον κόσμο για να παρουσιάσουμε πώς η SAS παρέχει το πιο παραγωγικό λογισμικό analytics και τεχνητής νοημοσύνης στην αγορά.»

Στην περιοχή της Ευρώπης, Μέση Ανατολής και Αφρικής το SAS Explore θα μεταδοθεί στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου.

Συνεδρίες με τους πελάτες ως βασικούς ομιλητές: Χρησιμοποιώντας την SAS για τον μετασχηματισμό του κλάδου

Οι συμμετέχοντες στο SAS Explore 2022 θα ανακαλύψουν πώς οι πελάτες της SAS χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη, μηχανική μάθηση, IoT analytics και άλλες τεχνολογίες για να φέρουν την επανάσταση στις υπηρεσίες τους και να αντιμετωπίσουν σύνθετα προβλήματα με προηγμένες λύσεις. Στους οργανισμούς αυτούς περιλαμβάνονται η World Wildlife Fund (WWF), η AES Corp., η Equifax, η Georgia-Pacific και πολλοί άλλοι.

Το συνέδριο θα φιλοξενήσει επίσης ορισμένους από τους νικητές του SAS Hackathon 2022 ανά περιοχή και κλάδο. Οι ομάδες θα παρουσιάσουν το πώς αξιοποίησαν το SAS Viya στην πλατφόρμα cloud Microsoft Azure για να δημιουργήσουν καινοτόμες λύσεις που κάνουν τη διαφορά στις επιχειρήσεις τους και στον κόσμο γενικότερα.

Σημαντικοί ομιλητές

Στο SAS Explore 2022 θα συμμετέχουν διάσημοι ομιλητές που χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να εμπνεύσουν, να εκπαιδεύσουν και, εν γένει, να επαναπροσδιορίσουν το μέλλον. Ανάμεσά τους οι εξής:

 • Ο CEO και co-founder της SAS, Jim Goodnight, ο οποίος συνέβαλλε στο ξεκίνημα της βιομηχανίας λογισμικού και analytics
 • Ο CTO και Executive VP της SAS, Bryan Harris, ο οποίος ηγείται των προσπαθειών της εταιρείας στο κομμάτι της Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D)
 • Η ηθοποιός, συγγραφέας και διδάκτωρ, Mayim Bialik, γνωστή για τον ρόλο της στο The Big Bang Theory αλλά και ως η οικοδέσποινα του Jeopardy!
 • Η παρουσιάστρια, μέλος του TED Talks και πρώην πρωταθλήτρια πόκερ, Liv Boere
 • Η δημιουργός του Girls Who Code και best seller συγγραφέας, Reshma Saujani

Δωρεάν ευκαιρίες μάθησης

Το SAS Explore 2022 περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα από παρουσιάσεις και δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια από εμπειρογνώμονες και συνεργάτες της SAS.

Μέσα από demos οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν το πιο πρόσφατο λογισμικό της SAS και τις δυνατότητες που προσφέρει σε διάφορους κλάδους, όπως ο δημόσιος τομέας, η ενέργεια, οι τράπεζες, οι ασφάλειες και άλλοι. Μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

 • Ενσωμάτωση του Python στην υπηρεσία SAS Studio
 • SAS Analytics στο Microsoft Azure: Μόλις ένα κλικ μακριά
 • SAS Visual Investigator: Το παράθυρο σας στον κόσμο της SAS

Οι δωρεάν εκπαιδευτικές συνεδρίες θα εμβαθύνουν τα εργαλεία που καθοδηγούν τον σημερινό κόσμο, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η μηχανική μάθηση, το cloud, η διαχείριση δεδομένων και η προηγμένη ανάλυση.

Αυτές θα περιλαμβάνουν:

 • Software Workshop: Εξελιγμένες συμβουλές για το Model Studio
 • Αντιμετωπίζετε δυσκολίες στο Syntax; Το SAS Studio είναι εδώ!
 • Χρησιμοποιώντας την Python για analytics δεδομένων στο SAS Viya
 • Περισσότερη ανάλυση, λιγότερη κωδικοποίηση με το SAS Viya για αρχάριους

Εγγραφείτε σήμερα

Για να γνωρίσετε μερικά από τα πιο λαμπρά μυαλά της τεχνολογίας και να ανακαλύψετε πώς η SAS συμβάλλει στο μετασχηματισμό των analytics σήμερα για τον κόσμο του αύριο, ελάτε μαζί μας στο SAS Explore 2022. Εγγραφείτε σήμερα δωρεάν και παρακολουθήστε διαδικτυακά.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.