Η νέα οθόνη LG Libero σχεδιάστηκε για να ταιριάζει στον χώρο σας

0

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει την νέα LG Libero οθόνη (μοντέλο 27BQ70QC-S), μια νέα πρόταση τοποθέτησης της οθόνης αφού μπορεί να τοποθετηθεί με 2 διαφορετικούς τρόπους στο γραφείο σας, είτε σε βάση είτε αναρτώμενη, εξοικονομώντας σας έτσι χώρο όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Η LG 27BQ70QC-S, σε αντίθεση με τις συνηθισμένες βάσεις, διαθέτει μια μεταλλική βάση με υφασμάτινο κάλυμμα στο πίσω μέρος της. Από τη μία πλευρά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση όταν η οθόνη τοποθετείται κανονικά στο γραφείο. Εναλλακτικά, η οθόνη μπορεί να κρεμαστεί προσαρτώντας απλά 2 πρόσθετα στηρίγματα, κάτι που καθιστά την τοποθέτηση της πολύ ευέλικτη. Επιπλέον, ο κομψός σχεδιασμός 3 πλευρών χωρίς περιθώριο συνδυάζεται στο περιβάλλον του γραφείου ή του σπιτιού σας και ταιριάζει ακόμη και σε μικρούς χώρους.

Η LG Libero παρέχει βελτιωμένη χρηστικότητα αφού μπορείτε να διοργανώσετε διάφορες συσκέψεις και τηλεδιασκέψεις χρησιμοποιώντας την αποσπώμενη FHD Webcam με ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχεία με Waves MaxxAudio. Επίσης, η Webcam διαθέτει κάλυμμα για την αποφυγή ανεπιθύμητων εγγραφών με στόχο την προστασία της ιδιωτικότητας σας. Σε επίπεδο συνδεσιμότητας, η θύρα USB Type-C επιτρέπει δυνατότητες από απεικόνιση και μετάδοση δεδομένων μέχρι φόρτιση συνδεδεμένων συσκευών (έως και 65 W), παρέχοντας ταυτόχρονα υποστήριξη στον φορητό σας υπολογιστή με ένα απλό καλώδιο.

Ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η LG Libero είναι μια IPS οθόνη 27 ιντσών με ανάλυση QHD (2560 x 1440), φωτεινότητα 350 cd/m², αντίθεση 1.000:1 και χρόνο απόκρισης 5 ms (GtG). Η τεχνολογία HDR 10 που διαθέτει υποστηρίζει συγκεκριμένα επίπεδα χρώματος και φωτεινότητας που επιτρέπουν στους θεατές να απολαμβάνουν τα εντυπωσιακά χρώματα και εξαιρετικά επίπεδα αντίθεσης. Τέλος, η Libero της LG επιδεικνύει εκπληκτική χρωματική ακρίβεια με ευρύτερη γωνία θέασης και καλύπτει κατά 99% το χρωματικό φάσμα sRGB.

Όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και εγγύηση 0 pixel. Περισσότερες πληροφορίες για τα LG Libero Monitors μπορείτε να βρείτε εδώ.

Share.

Comments are closed.