Νέα υπηρεσία “bye buy” για επιστροφή smartphone από το σπίτι με ανταμοιβή για αγορές από το you.gr

0

Mε την υπηρεσία “bye buy” με την Pandas, οι καταναλωτές μπορούν να επιστρέψουν το Smartphone τους από τον χώρο του σπιτιού τους και να επωφεληθούν με άμεση ανταμοιβή έως και 1.020€ για αγορές από το www.you.gr.

Tο you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα του Ομίλου Quest, με στόχο να εξυπηρετήσει, αλλά και να επιβραβεύσει τους πελάτες του που θέλουν εμπράκτως να συμμετέχουν στην προστασία του πλανήτη και στο νέο μοντέλο κυκλικής οικονομίας, ανακοίνωσε την υπηρεσία “bye buy”, που δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να πουλήσουν το παλαιό τους Smartphone για επιστροφή και επανάχρηση, λαμβάνοντας ταυτόχρονα άμεση ανταμοιβή έως και 1.020€.

Η υπηρεσία “bye buy” , που παρέχεται σε συνεργασία με την Pandas (πρώην Green Panda) την πρώτη ελληνική recommerce startup που εξειδικεύεται στη σχεδίαση καινοτόμων trade-in προγραμμάτων, κάνει την επιστροφή του Smartphone πιο εύκολη από ποτέ, σε 3 απλά βήματα. Μέσα από ένα γρήγορο online οδηγό o χρήστης μπορεί να λάβει μία εκτίμηση της αξίας του Smartphone που θέλει να επιστρέψει και να κλείσει ραντεβού στον χώρο του με το Panda Scooter, την ημερομηνία και ώρα που τον εξυπηρετεί για να το παραδώσει. Ο ειδικός της Pandas σε ελάχιστα λεπτά, θα αξιολογήσει τη συσκευή και θα δώσει την τελική προσφορά.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται άμεσα, με την παράδοση ενός voucher ανταμοιβής / έκπτωσης έως €1.020 ανάλογα με την κατάσταση της συσκευής, το οποίο ο πελάτης μπορεί να αξιοποιήσει για αγορές εντός 6 μηνών στο you.gr, επιλέγοντας ανάμεσα στα 20.000 διαφορετικά προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες Smartphones, ανεξάρτητα από το πού έχουν αγοράσει το κινητό τους, για την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Το Smartphone θα πρέπει να βρίσκεται σε λειτουργία με τουλάχιστον 5% μπαταρία.

Με την υπηρεσία “bye buy” και τη συνεργασία με την Pandas, το you.gr καλεί τους καταναλωτές, να συμμετάσχουν και να υποστηρίξουν ένα βιώσιμο μοντέλο κυκλικής οικονομίας, μέσω της επιστροφής και επαναχρησιμοποίησης Smartphones, συμβάλλοντας έμπρακτα στη μείωση της παγκόσμιας ρύπανσης από ηλεκτρονικά απορρίμματα (e-waste).

Share.

Comments are closed.