Η DLink, παγκόσμιος ηγέτης στις τεχνολογίες συνδεσιμότητας και δικτύων, παρουσιάζει τα νέα EAGLE PRO AI AX3200 Mesh Systems. Αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) σε συνδυασμό με την τεχνολογία του μέλλοντος Wi-Fi 6, τα νέα συστήματα Mesh παρέχουν γρηγορότερες ταχύτητες, μεγαλύτερη χωρητικότητα και εμφανώς μειωμένη διαδικτυακή συμφόρηση, για όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν το Wi-Fi τους.

Σχεδιασμένα για το σύγχρονο, έξυπνο σπίτι, τα EAGLE PRO AI AX3200 Mesh Systems παρέχουν τον μοναδικό συνδυασμό ασύρματων dual-band ταχυτήτων έως και 3.2 Gbps με την τελευταίας τεχνολογίας Wi-Fi 6, προσφέροντας συγχρόνως τεχνολογίες 1024 QAM, MU—MIMO και OFDMA. Διαθέσιμα στην έκδοση των 2 τεμαχίων (M32-2) και 3 τεμαχίων (M32-3), τα νέα συστήματα Wi-Fi Mesh της D-Link έχουν ενσωματωμένη τη λειτουργία «Wi-Fi Optimiser», μέσω της οποίας ο χρήστης συνδέεται αυτόματα στο καλύτερο διαθέσιμο Wi-Fi κανάλι, καθώς και τη λειτουργία «AI Traffic Optimiser», που δίνει αυτομάτως προτεραιότητα στην συσκευή με την πιο σημαντική χρήση Wi-Fi την εκάστοτε στιγμή. Οι λειτουργίες αυτές διασφαλίζουν ότι το 4k streaming, τα παιχνίδια και βιντεοκλήσεις εκτελούνται απρόσκοπτα και χωρίς διακοπή.

Τα συστήματα EAGLE PRO AI AX3200 Mesh, διατίθενται σε πακέτα των 2 (M32-2) και των 3 (M32-3) τεμαχίων, που καλύπτουν 510 τ.μ. και 740 τ.μ. αντίστοιχα. Επιπλέον, έχουν σχεδιαστεί για να συνεργάζονται και με άλλες συμβατές συσκευές της σειράς Eagle Pro AI, ώστε να είναι εφικτή η επέκταση της κάλυψης του Wi-Fi σε οποιουδήποτε μεγέθους σπιτιού και η κατάργηση της νεκρής ζώνης.

Για ταχύτερη και πιο αξιόπιστη σύνδεση με smart τηλεοράσεις, κονσόλες παιχνιδιών και άλλες έξυπνες οικιακές συσκευές, τα συστήματα EAGLE PRO AI AX3200 Mesh διαθέτουν δύο ενσωματωμένες θύρες Gigabit Ethernet LAN και μία θύρα Gigabit WAN. Διασφαλίζοντας την ασφάλεια του διαδικτύου, οι ολοκαίνουργιες αυτές συσκευές της D-Link είναι συμβατές με τα πιο πρόσφατα πρότυπα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων των WPA3 και IEC 62443-4-1.

Μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τα νέα συστήματα μέσω της εφαρμογής EAGLE PRO AI, η οποία σας παρέχει αξιολογήσεις, συστάσεις και αναφορές σχετικά με το δίκτυο σας. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη αποκλειστικά από την D-Link και είναι πλήρως συμβατή με Google Assistant και Amazon Alexa, επιτρέποντας στους χρήστες να χρησιμοποιούν φωνητικό έλεγχο προκειμένου να διαχειρίζονται με μεγάλη ευκολία και άνεση το δίκτυό τους.

  • M32-2 EAGLE PRO AI AX3200 Mesh System(2-Pack)
    Προτεινόμενη τιμή λιανικής 249,90€
  • M32-3 EAGLE PRO AI AX3200 Mesh System(3-Pack)
    Προτεινόμενη τιμή λιανικής 369,90€

Αναμένονται στη χώρα μας το τελευταίο τρίμηνο του 2022.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.