Η HP προωθεί λύσεις στο εργασιακό περιβάλλον για τον υβριδικό τρόπο εργασίας

0

Η HP ανακοίνωσε νέες λύσεις που απλοποιούν και αυτοματοποιούν τις εργασίες διαχείρισης συσκευών, δίνοντας στα τμήματα πληροφορικής περισσότερη ελευθερία να επικεντρωθούν σε ό,τι είναι σημαντικό για την επιχείρηση και τους υπαλλήλους τους. Η HP έχει δεσμευτεί να επικεντρωθεί στο υβριδικό περιβάλλον, παρέχοντας απρόσκοπτες λύσεις και εμπειρίες που θα βοηθήσουν τους ανθρώπους να προσαρμοστούν σε νέους τρόπους επιχειρηματικής δραστηριότητας. Το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο hardware, λογισμικού και υπηρεσιών βασισμένων στο cloud της HP, προσφέρει στους εργαζομένους καινοτόμα τεχνολογία για να τους βοηθήσει να παραμείνουν παραγωγικοί, συνδεδεμένοι, συνεργάσιμοι και ασφαλείς από όπου και εάν εργάζονται.

Καθώς η υβριδική εργασία συνεχίζει να αποτελεί τον κανόνα, η διαχείριση των συσκευών των εργαζομένων δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη πρόκληση. Τα τμήματα πληροφορικής αλλάζουν διαρκώς τις προτεραιότητες για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις που προκύπτουν από τις αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον, ενισχύοντας παράλληλα την παραγωγικότητα και βελτιώνοντας την εμπειρία των εργαζομένων. Με το 87% των εταιρειών να συμπεριλαμβάνουν την εμπειρία των εργαζομένων στην αξιολόγηση των τμημάτων πληροφορικής, πολλοί οργανισμοί δεν διαθέτουν τους πόρους να ανταποκριθούν στις αυξημένες προκλήσεις που προκύπτουν από την απομακρυσμένη εργασία. Ο χρόνος που αφιερώνεται στη διαχείριση συσκευών και την υποστήριξη χρηστών, ανεξάρτητα από την τοποθεσία, έρχεται σε σύγκρουση με τις ανάγκες υλοποίησης στρατηγικών πρωτοβουλιών. Οι νέες λύσεις της HP χειρίζονται ζωτικές εργασίες διαχείρισης συσκευών βελτιστοποιώντας έτσι την παραγωγικότητα των τμημάτων πληροφορικής και βελτιώνοντας την εμπειρία των εργαζομένων.

«Το μέλλον της εργασίας είναι στο παρόν. Τα τμήματα πληροφορικής είναι οι ήρωες του νέου εργασιακού περιβάλλοντος που επιτρέπει στους εργαζόμενους να εργάζονται από οπουδήποτε», δήλωσε ο Sumeer Chandra, Global Head and General Manager, Personal Systems Services της HP Inc. «Οι νέες λύσεις διαχείρισης της HP είναι αυτοματοποιημένες και κλιμακούμενες σύμφωνα με τους εξελισσόμενους τρόπους εργασίας του προσωπικού. Το HP Adaptive Endpoint Management αποτελεί πρότυπο για τη διαχείριση υπολογιστών σε υβριδικά περιβάλλοντα εργασίας, για να διασφαλιστεί ότι οι συσκευές είναι ασφαλείς, ενημερωμένες και πλήρως υποστηριζόμενες».

Μια Νέα Διαχειριζόμενη Υπηρεσία για τα Τμήματα Πληροφορικής

Για τα τμήματα πληροφορικής που θέλουν να εκσυγχρονίσουν και να αυτοματοποιήσουν τον τρόπο διαχείρισης των Η/Υ, το HP Adaptive Endpoint Management είναι μια πλήρως διαχειριζόμενη υπηρεσία που βοηθά τους υπεύθυνους πληροφορικής να στέλνουν απομακρυσμένους υπολογιστές απευθείας στους υπαλλήλους μέσω πλήρως αυτοματοποιημένης εγκατάστασης. Σε λιγότερο από μία ώρα, οι υπάλληλοι μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα την εργασία τους, απλώς αποσυσκευάζοντας τον Windows υπολογιστή που παρέλαβαν και πραγματοποιώντας εγγραφή με ένα κλικ, η  σουίτα εφαρμογών τους εγκαθίσταται αυτόματα, καθιστώντας τη ρύθμιση της συσκευής γρήγορη και χωρίς προβλήματα, όλα χωρίς να χρειάζεται να αλληλεπιδράσουν με τα τμήματα πληροφορικής. Το HP Adaptive Endpoint Management απαλλάσσει επίσης τα τμήματα πληροφορικής από την καθημερινή διαχείριση ηλεκτρονικών υπολογιστών. Με τη βοήθεια των ειδικών τεχνικής υποστήριξης της HP, η υπηρεσία παρέχει αυτόματα υπολογιστές με Microsoft Autopilot και επιβάλλει πολιτικές ασφαλείας από το cloud. Οι ειδικοί τεχνικής υποστήριξης της HP μπορούν επίσης να υποστηρίξουν απαιτητικές, παλαιού τύπου εφαρμογές μέσω του cloud – συμβάλλοντας στον εκσυγχρονισμό τους. Το HP Adaptive Endpoint Management διαχειρίζεται με ασφάλεια όλο και περισσότερα περιβάλλοντα υπολογιστών, ακόμη και με πολλά λειτουργικά συστήματα και κατασκευαστές.

Νέες Λύσεις Διαχείρισης για τα Τμήματα Πληροφορικής

Για τα τμήματα πληροφορικής που θέλουν να διαχειριστούν το BIOS μέσω του cloud, το HP Connect for Microsoft Endpoint Manager εξοικονομεί ανθρώπινους πόρους πληροφορικής διευκολύνοντας την απομακρυσμένη παραμετροποίηση και ενημέρωση του BIOS των εμπορικών υπολογιστών HP. Τα τμήματα πληροφορικής μπορούν τώρα να δημιουργήσουν πολιτικές για ομάδες συσκευών που προσαρμόζουν περισσότερες από 100 διαφορετικές ρυθμίσεις HP BIOS. Μπορούν να προωθούν συστηματικά τις επιθυμητές ρυθμίσεις στις σωστές συσκευές κατά την αρχική τους ρύθμιση και να αλλάζουν τις ρυθμίσεις από απόσταση, όπως απαιτείται, μέσω του cloud. Το HP Connect for Microsoft Endpoint Manager επιτρέπει επίσης στα τμήματα πληροφορικής να προστατεύουν καλύτερα το BIOS του υπολογιστή από μη εξουσιοδοτημένες αλλαγές, εξαλείφοντας τους κινδύνους που σχετίζονται με τις παραδοσιακές προσεγγίσεις που βασίζονται στον κωδικό πρόσβασης.

«Η HP βοηθά τους πελάτες να επωφεληθούν πραγματικά από το υβριδικό περιβάλλον παρακάμπτοντας τα εμπόδια των διαχειριστικών λύσεων που βασίζονται στο cloud», δήλωσε η Nicole Dezen, CVP, Device Partner Sales της Microsoft. «Το HP Connect for Microsoft Endpoint Manager προσφέρει στον διαχειριστή συσκευής περισσότερο έλεγχο στις εξειδικευμένες λειτουργίες των συσκευών HP, αξιοποιώντας το Microsoft Graph API για το Intune. Αυτό δείχνει πώς νέες υπηρεσίες και εφαρμογές μπορούν να καταστούν δυνατές μέσω της επεκτασιμότητας της πλατφόρμας Microsoft Intune».

Από την αρχή της πανδημίας, το 58% των ITDMs έχουν επεκτείνει τη χρήση εικονικών υπολογιστών. Το HP Cloud Endpoint Manager είναι μια λύση που βασίζεται στο cloud και είναι σχεδιασμένη για τμήματα πληροφορικής που θέλουν έναν καλύτερο τρόπο για να αναπτύξουν και να διαχειριστούν με ασφάλεια χιλιάδες HP Thin Clients, όλους μέσω ενός σύγχρονου και διαισθητικού interface. Προσβάσιμο από παντού μέσω ενός προγράμματος περιήγησης, η λύση βοηθά τα τμήματα πληροφορικής να θέσουν προτεραιότητες στην ανάπτυξη, συμμόρφωση κα ενημέρωση συσκευών με προσαρμόσιμους πίνακες ελέγχου. Το HP Cloud Endpoint Manager εξοπλίζει τα τμήματα πληροφορικής με ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για να εντοπίζουν και να επιλύουν γρήγορα προβλήματα, εξοικονομώντας τους χρόνο, μέσω της αυτοματοποίησης επαναλαμβανόμενων εργασιών διαχείρισης.

Share.

Comments are closed.