Παρασκευή, 31 Μαρτίου

G App: περισσότερα από 125.000 downloads στο πρόγραμμα πιστότητας του Γερμανού

0

Χιλιάδες ενεργούς χρήστες και περισσότερα από 125.000 downloads μετρά το G App, το βραβευμένο πρόγραμμα πιστότητας του Γερμανού, στον 1 χρόνο λειτουργίας του. Το G App επιβραβεύει με πόντους τους καταναλωτές για τις αγορές τους στα καταστήματα Γερμανός σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο eshop www.germanos.gr, προσφέροντάς τους εκπτωτικά κουπόνια για αγορές, διαγωνισμούς με δώρα τεχνολογίας, μοναδικές εμπειρίες κ.ά. Επιπλέον, γιορτάζει τον 1 χρόνο λειτουργίας του με έναν μεγάλο διαγωνισμό, με δώρα συνολικής αξίας 100.000€.

Κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή G App στο κινητό ή το Tablet τους (Google Play, App Store, Huawei App Gallery) και κάνοντας εγγραφή, οι καταναλωτές απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια, όπως:

  • Κερδίζουν πόντους από τις αγορές τους στον ΓΕΡΜΑΝΟ και τους εξαργυρώνουν σε κουπόνια έκπτωσης (5€, 10€, 20€, 50€), για τις επόμενες αγορές τους.
  • Συμμετέχουν σε διαγωνισμούς με δώρα τεχνολογίας
  • Ενημερώνονται για αποκλειστικές προσφορές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους, αλλά και για ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στον κόσμο της τεχνολογίας
  • Παρακολουθούν ανά πάσα στιγμή από το προφίλ τους τις συναλλαγές που έχουν πραγματοποιήσει στα καταστήματα Γερμανός ή στο germanos.gr.

Πέρα από τις αγορές τους στον ΓΕΡΜΑΝΟ, οι καταναλωτές κερδίζουν πόντους με κάθε τους κίνηση στο G App, όπως με την εγγραφή τους στην εφαρμογή, την εβδομαδιαία σύνδεση (login), στα γενέθλιά τους, αλλά και προσκαλώντας φίλους να κατεβάσουν το app. Κάθε Τρίτη, μάλιστα, κερδίζουν διπλάσιους πόντους.

1 χρόνος G App: Μεγάλος διαγωνισμός με δώρα αξίας 100.000€

Έναν μεγάλο διαγωνισμό που θα διαρκέσει μέχρι και τις 23 Ιουλίου, με δώρα συνολικής αξίας 100.000€, πραγματοποιεί το G App για τους καταναλωτές, επιβραβεύοντας τους για την εμπιστοσύνη τους. Κάθε μέρα, για 30 μέρες, 365 νικητές κερδίζουν δώρα τεχνολογίας και εκπτωτικά κουπόνια Γερμανός για τις επόμενες αγορές τους. Με κάθε αγορά στα καταστήματα Γερμανός και στο germanos.gr, οι καταναλωτές κερδίζουν μία συμμετοχή στο instant win παιχνίδι (με δώρα όπως iPhone 12 5G, Playstation 5, HUAWEI Tab MatePad T10, Samsung Galaxy A32, ΧΙΑΟΜΙ Mi Watch, DJI Ryze Drone, κ.ά.), βλέπουν αμέσως τι κέρδισαν και μπαίνουν στην μεγάλη κλήρωση του διαγωνισμού, όπου 5 τυχεροί κερδίζουν από 5.000€ για προϊόντα τεχνολογίας από τα καταστήματα Γερμανός.

Share.

Comments are closed.