Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια από τη Cysoft

0

Σε μια εποχή που οι εξελίξεις τρέχουν με ραγδαίους ρυθμούς και οι ανάγκες των επιχειρήσεων μεταβάλλονται διαρκώς, η ενσωμάτωση λογισμικών και πληροφοριακών συστημάτων που συμβάλλουν στην εύρυθμη και καθημερινή λειτουργία τους, είναι περισσότερο από ποτέ επιτακτική. Τα νέα μοντέλα εργασιακών σχέσεων που έχουν στο επίκεντρο την απομακρυσμένη εργασία, οφείλουν να είναι το ίδιο -αν όχι περισσότερο- παραγωγικά από τα παραδοσιακά. Με ποιον τρόπο όμως διασφαλίζεται η ασφαλής απομακρυσμένη πρόσβαση σε κρίσιμες υποδομές κι εφαρμογές μιας επιχείρησης, τόσο για τους διαχειριστές των συστημάτων ΙΤ όσο και για τους τελικούς χρήστες;

Η Cysoft σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές πληροφοριακών συστημάτων και λογισμικών, φιλοξενεί σε εβδομαδιαία βάση και συγκεκριμένα κάθε Πέμπτη, μια σειρά δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων, όπου αναδεικνύει λύσεις και τρόπους που εξυπηρετούν τους παραπάνω σκοπούς και βοηθούν τις επιχειρήσεις να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στο μεταβαλλόμενο και άκρως ανταγωνιστικό τοπίο που διαμορφώνεται.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα για τα επερχόμενα διαδικτυακά σεμινάρια και πραγματοποιήστε την εγγραφή σας δωρεάν. Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής καθώς επίσης και αποκλειστικές προσφορές για δωρεάν άδειες χρήσης εταιρικών λογισμικών.

7 ΜαΐουManageEngine Free Secure Remote Access Toolkit & ADSelfService Plus

14 ΜαΐουSite24x7 – All-in-One Monitoring Solution

21 ΜαΐουTrend Micro Cloud App Security

28 ΜαΐουManageEngine EventLog Analyzer

4 ΙουνίουManageEngine DataSecurity Plus

11 ΙουνίουManageEngine Exchange Reporter Plus

18 ΙουνίουManageEngine Firewall Analyzer

25 ΙουνίουTrend Micro Connected Threat Defense & Security

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα προηγούμενα webinars της Cysoft στο YouTube. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα webinars και τις αποκλειστικές προσφορές εταιρικών λογισμικών, επικοινωνήστε με την Cysoft Ltd. ή απευθυνθείτε στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας σε LinkedIn, Facebook, Twitter και Instagram.

Share.

Comments are closed.