Συνάντηση του GRECA με τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο

0

Συνάντηση του GR.EC.A με τον κ. Κωνσταντινόπουλο Οδυσσέα Βουλευτή Αρκαδίας και επικεφαλής του τομέα Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Τον GRECA εκπροσώπησαν η Πρόεδρος Δρ. Φραϊδάκη Κατερίνα, ο αντιπρόεδρος κ. Σαββίδης Μάκης, ο κ. Λεούσης Αλέξανδρος Μέλος Δ.Σ .

Τα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης ήταν, μεταξύ άλλων, η αύξηση της ανταγωνιστικότητας του Ελληνικού ηλεκτρονικού εμπορίου, η ενίσχυση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης, η εκπαίδευση και κατάρτιση των επαγγελματιών και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας που ο κλάδος μπορεί να εξασφαλίσει ταχέως ειδικά για τους νέους κάτω από 25 ετών με δυνατότητα επιδότησης του μη μισθολογικού κόστους και τέλος, στην ενίσχυση των ελληνικών επιχειρήσεων για την είσοδο τους σε νέες αναπτυσσόμενες αγορές.

Επίσης, συζητήθηκαν ζητήματα για την αντιμετώπιση συνθηκών άνισου ευρωπαϊκού και διεθνούς ανταγωνισμού που δημιουργούνται από την υψηλή φορολογία στην χώρα μας .

Παράλληλα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος ανέφερε ότι το ΚΙΝΑΛ έχει εντάξει στο πρόγραμμά του μέρος των αιτημάτων του GR.EC.A και ειδικότερα όσον αφορά στην ελάφρυνση της φορολογίας και θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην άμβλυνση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ηλεκτρονικό επιχειρείν.

Με το τέλος της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, τόσο το προεδρείο του GRECA όσο και ο κ. Κωνσταντινόπουλος συμφώνησαν ότι, η ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής οικονομίας και χώρο δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος εξήρε τον ρόλο του GR.EC.A και δεσμεύτηκε σε συνέχιση της συνεργασίας και της γραμμής επικοινωνίας που άνοιξε, γεγονός που επικροτήθηκε και από τον GR.EC.A.

Share.

Comments are closed.