Η ένωση των εταιρειών Vodafone AEET και Cosmos Business Systems ΑΕΒΕ κατέθεσαν προσφορά στον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό που προκήρυξε το Ελληνικό Κτηματολόγιο ΝΠΔΔ και αφορά την «Παροχή υπηρεσιών Διασυνδέσεων και Τηλεφωνίας και Προμήθεια Δικτυακού Εξοπλισμού του Ελληνικού Κτηματολογίου». Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 9.076.800,00 (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α).

 Αντικείμενο της σύμβασης, είναι η παροχή υπηρεσιών δικτυακών διασυνδέσεων και τηλεφωνίας, για τη λειτουργία των δικτυακών και τηλεφωνικών υποδομών καθώς και υπηρεσίες εκπαίδευσης, συμβουλευτικές υπηρεσίες σχεδιασμού και υλοποίησης δικτυακών υποδομών και Υπηρεσίες DNS Hosting, του οργανισμού σε όλη την Ελλάδα.

Στον διαγωνισμό συμμετέχουν η Ένωση Εταιρειών: «VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ. – COSMOS COMPUTERS A.E.B.E. – ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Μ.ΕΠΕ» & ο ΟΤΕ Α.Ε.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Comments are closed.