Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Παρασκευή, 17 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
InfoCom
Home»Πρόσωπα

Επίσκεψη του Επίτροπου της ΓΕΡΗΕΤ Κύπρου στη CL8

17/08/2018Δημήτρης ΘωμαδάκηςBy Δημήτρης Θωμαδάκης2 Mins Read Πρόσωπα

Στις εγκαταστάσεις της CL8.com. στη Λεμεσό βρέθηκε πριν από λίγες μέρες ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ), κ. Γιώργος Μιχαηλίδης. Σε συνάντηση που είχε με τον κ. Πέτρο Γ. Οικονομίδη, Πρόεδρο και τον κ. Αρτέμιο Ανδρέου, Αν. Διευθύνων Σύμβουλο της CL8.com, ο Επίτροπος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει και συζητήσει διάφορα θέματα που αφορούν τον τομέα της ψηφιακής αποθήκευσης δεδομένων. Οι υποδομές του Data Center, το οποίο είναι το μοναδικό ανεξάρτητο, υπερσύγχρονο Tier-III Data Centre στην Κύπρο καθώς και οι πρακτικές ασφαλείας και συμμόρφωσης που ακολουθεί η CL8.com άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στον κ. Μιχαηλίδη. Η CL8.com είναι αναγνωρισμένη με τη διεθνή πιστοποίηση κατηγορίας Tier-ΙΙΙ από το Uptime Institute των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, διασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη και διαρκή λειτουργία της, καθώς και τη συνεχή παροχή των υπηρεσιών της, ακόμα και κάτω από ακραίες συνθήκες. Επιπρόσθετα, η CL8.com έχει πιστοποιηθεί με το πρότυπο ISO9001 και ISO27001. Έχει επίσης πιστοποιηθεί με το διεθνές πρότυπο ασφάλειας δεδομένων PCI DSS που είναι απαραίτητο για τη φύλαξη και διαχείριση δεδομένων για πιστωτικές κάρτες.

Ο κ. Μιχαηλίδης στο τέλος της επίσκεψης σχολίασε: «Η Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας (DSA) είναι υπεύθυνη να διασφαλίσει ότι όλες οι Υποδομές Κρίσιμης Πληροφορίας της Κυπριακής Δημοκρατίας πληρούν τουλάχιστον ένα ελάχιστο επίπεδο ασφάλειας. Αυτό ισχύει και για τους παρόχους ψηφιακών υπηρεσιών (DSP). Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε έναν διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς όπως η CL8, να εντοπίσουμε τις ανάγκες του τομέα, καθώς και να εξετάσουμε τυχόν προτάσεις ή απόψεις που μπορεί να έχουν. Ήταν με μεγάλη χαρά που διαπίστωσα ότι η CL8, μια Κυπριακή εταιρεία, λειτουργεί με αναγνωρισμένα διεθνή πρότυπα και διαδικασίες, με στόχο την απρόσκοπτη συνεχεία και ποιότητα των υπηρεσιών. Πιστεύω ότι εάν συνεργαστούμε όλοι μαζί, θα είμαστε σε θέση να καταστήσουμε την Κύπρο έναν ακόμα ασφαλέστερο και ελκυστικότερο προορισμό για οποιαδήποτε Κυπριακή ή ξένη εταιρεία να δραστηριοποιηθεί από την Κύπρο».

Ο κ. Οικονομίδης είπε: «Ο Επίτροπος έχει δείξει προσωπικό ενδιαφέρον για την οργάνωση υποδομής και τις υπηρεσίες της CL8 και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γι ‘αυτό. Είμαστε στην διάθεση τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημοσίου τομέα».

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

cl8 ΓΕΡΗΕΤ Κύπρος
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Δημήτρης Θωμαδάκης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram
  • LinkedIn

Ο Δημήτρης Θωμαδάκης ασχολείται με τον χώρο της πληροφορικής από το 1993. Το 1999 ξεκίνησε την πορεία του, παράλληλα, ως συντάκτης τεχνολογίας. Η αρθρογραφία του, περιλαμβάνει ειδησεογραφία και παρουσιάσεις, σε θεματολογία B2B και B2C. Συγκεκριμένα, καλύπτει θέματα πληροφορικής, δικτύωσης, κινητής τηλεφωνίας, mobile συσκευών, videogames και consumer electronics.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Clico ανακοινώνει τον διορισμό του Γιώργου Κουσίση ως Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα

Weekly Telecom: 5G+ ταχύτητες – loading για τον επόμενο πρόεδρο της ΕΕΤΤ!

Intracom Telecom: Νέος Senior Vice President στις Ηνωμένες Πολιτείες

ChatGPT: Πώς να καταλαβαίνει τις ανάγκες σου!

Η Κύπρος αποκτά εθνική εφαρμογή ψηφιακής υγείας μέσω της πλατφόρμας eHealthPass της Gnomon Informatics

Marketplaces vs e-shops: Ποιος κερδίζει πραγματικά και ποιος πληρώνει το κόστος

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Νέο πολυνομοσχέδιο για την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και παραγωγής
  • Ανάπτυξη 1,8% και πληθωριστικές πιέσεις προβλέπει το ΙΟΒΕ για το 2026
  • Samsung: Γιορτάζει 20 χρόνια ως το Νο.1 brand τηλεοράσεων παγκοσμίως με τον Thierry Henry
  • efood Capital: Το efood χρηματοδοτεί την ανάπτυξη των συνεργαζόμενων καταστημάτων του
  • Spitogatos: Ανοδικά οι τιμές κατοικιών το πρώτο τρίμηνο του 2026 σε όλη τη χώρα
  • Η Ιταλική Ψυχή Συναντά τον Αιγαιοπελαγίτικο Ορίζοντα: Το Barolo Έρχεται στο Patmos Aktis
  • Skroutz: Αύξηση 23% στις παραγγελίες και παραδόσεις μία ημέρα ταχύτερα το φετινό Πάσχα
RSS itsecuritypro.gr
  • Η Data4 εγκαινίασε δεύτερο data center στο campus της κοντά στη Βαρσοβία. Οι επενδύσεις στην Πολωνία θα φτάσουν τα 600 εκατ. ευρώ έως το 2030.
  • Η ESET παρουσιάζει λύσεις προστασίας για Cloud Workload και βελτιώσεις τεχνητής νοημοσύνης για τους πελάτες του ESET PROTECT
  • Νέα υπηρεσία κυβερνοασφάλειας από την COSMOTE TELEKOM
  • Πάνω από 1 εκατ. τραπεζικοί λογαριασμοί παραβιάστηκαν το 2025 – στο στόχαστρο τα διαπιστευτήρια χρηστών
  • Κυβερνοαπειλές Μάρτιο 2026: Η Ελλάδα αντιμετωπίζει 1.390 επιθέσεις ανά εβδομάδα
  • Οδηγός νόμιμης μεταπώλησης software: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ελληνικές επιχειρήσεις
  • Το breach της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το νέο πρόσωπο των supply chain attacks
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.