Η DIS παρευρέθηκε μαζί με πελάτες της στο Summit EMEA D365UG 2018 που διεξήχθη 24-26 Απριλίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δουβλίνου.

Στo #SummitEMEA συγκεντρώθηκαν χιλιάδες χρήστες του Microsoft Dynamics 365, AX, CRM και PowerBI από όλο τον κόσμο, για να πληροφορηθούν για τις εξελίξεις που θα αποτελέσουν τον καταλύτη για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησή τους για να αναπτυχθεί και να ξεχωρίσει σε μία άκρως δύσκολη και ανταγωνιστική εποχή.

Τα Highlights του Spring Release του Microsoft Dynamics 365 SaaS Business Platform καλύπτουν όλο το φάσμα της επιχειρησιακής λειτουργίας με ώθηση του Business Productivity, αυξημένο Extensibility & Customization, νέα Integrations & Interfaces, εμπλουτισμένες δυνατότητες στο Supply Chain Management, εξειδικευμένο Support & Servicing, έμφαση στο Globalization & Compliance με ιδιαίτερη αναφορά στο GDPR, καθώς και πολλά νέα modules σε Sales, Marketing, Customer Service και Talent.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply