Τι λέει το Group Vodafone για το Brexit

0

Στην γενικόλογη ανακοίνωση του Group για τις επιπτώσεις του Brexit παραπέμπει η Vodafone Ελλάδος, αποφεύγοντας το παραμικρό επιπλέον σχόλιο.

BN-LR029_Vodafo_P_20151211062315

Ο όμιλος της Vodafone στη σχετική ανακοίνωσή του μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «η κάθε θυγατρική του ομίλου λειτουργεί ως αυτόνομη οντότητα και ως εκ τούτου είναι σε θέση να προσαρμοστεί σε ένα ευρύ φάσμα τοπικών συνθηκών». Προσθέτει επίσης ότι είναι πολύ νωρίς για τη διαμόρφωση άποψης σχετικά με τις επιπτώσεις του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος στην έδρα του Ομίλου.

Στελέχη της αγοράς πάντως εκτιμούν ότι οι επενδύσεις σε δίκτυα νέας γενιάς της Vodafone είναι στρατηγικής σημασίας και πιθανότατα «κινδυνεύουν» πολύ περισσότερο από τις θεσμικές εκκρεμότητες και γενικότερα την έλλειψη ουσιαστικής επικοινωνίας με τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας παρά από ότι οτιδήποτε άλλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδος Χάρης Μπρουμίδης ανακοίνωσε πρόσφατα επενδύσεις ύψους 500 εκατ. ευρώ σε NGA στην κινητή και τη σταθερή τηλεφωνία (2016 – 2020).

Share.

Leave A Reply