Λύση χωρίς ρυθμιστή, αναζητούν οι τηλεπικοινωνιακές εταιρείες

0

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην τηλεπικοινωνιακή αγορά, από την αδικαιολόγητη καθυστέρηση σε αναγκαίες ρυθμίσεις από την πλευρά του υπουργείου Υποδομών, οι εταιρείες συνεχίζουν την προσπάθεια για συνεννόηση όσο αφορά τις τεχνικές λύσεις που θα επιλεγούν για τα δίκτυα νέας γενιάς.

416564568-oval-gap-empty-space-private-conference-room

Πληροφορίες αναφέρουν πως για σήμερα Τρίτη 9 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί στην ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) συνάντηση στελεχών όλων των εταιρειών προκειμένου να συζητηθεί μεταξύ άλλων η τεχνολογία vectoring, καθώς και οι πιθανές συνέργειες μεταξύ των εταιρειών στην ανάπτυξη των δικτύων. Υπενθυμίζεται πως ανάμεσα στις πολλές εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί, συνέπεια της μη λειτουργίας Ολομέλειας στην ΕΕΤΤ, συμπεριλαμβάνονται τα αποτελέσματα σχετικής δημόσιας διαβούλευσης.

Από πλευράς υπουργείου μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καπνός όσο αφορά την ηγεσία της ΕΕΤΤ που πλέον βρίσκεται ουσιαστικά στο δεύτερο χρόνο μη κανονικής λειτουργίας. Κατά διαστήματα υπάρχουν φήμες για ονόματα που «παίζουν» για τη θέση του προέδρου της Επιτροπής, κυρίως από το χώρο των πανεπιστημιακών, ωστόσο, δεν υπάρχει σχετική επιβεβαίωση από πλευράς υπουργού.

Share.

Leave A Reply