Η COSMOTE εγκαινιάζει μια νέα εποχή αποκλειστικών προσφορών COSMOTE DEALS for YOU για όλους πλέον τους πελάτες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, για ψυχαγωγία, γεύση, πολιτισμό, αποδράσεις, shopping και αυτοκίνητο.

COSMOTE_DEALS_FOR_YOU

Εξασφαλίζοντας μια μεγάλη ποικιλία αποκλειστικών προσφορών, το COSMOTE DEALS for YOU προσφέρει μοναδικά προνόμια, όπως 2 στην τιμή του 1, αλλά και σημαντικές εκπτώσεις στην τιμή εισιτηρίων και σε τιμές προϊόντων και ασφαλίστρων. Στο πρόγραμμα προνομίων COSMOΤE DEALS for YOU προστίθενται συνεχώς νέες αποκλειστικές προσφορές μέσα από καινούργιες συνεργασίες, που καλύπτουν ολοένα και περισσότερες ανάγκες των πελατών.

Πλήρως ανανεωμένη είναι και η ιστοσελίδα, με καινούργιες λειτουργίες για την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση όλων των πελατών που θέλουν να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες με το COSMOTE DEALS for YOU.

Με την καθιέρωση ενιαίας εμπορικής μάρκας COSMOTE για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Ομίλου ΟΤΕ σε σταθερή, κινητή και internet, οι πελάτες απολαμβάνουν ολοκληρωμένες λύσεις για το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών αναγκών τους με ευκολία, ταχύτητα και απλότητα, αλλά και ξεχωριστές εμπειρίες για όλους.

Για την αξιοποίηση του προγράμματος αρκεί ένας COSMOTE DEALS for YOU κωδικός, τον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν εύκολα και γρήγορα με την αποστολή κενού SMS στο 190191 (πελάτες κινητής) ή καλώντας το 130192 (πελάτες σταθερής) ή μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος3 (πελάτες κινητής και σταθερής).


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply