Η καινοτομία στα Vero Tablets με πολλές δυνατότητες σε εξαιρετική τιμή

0

Το Vero Tablet W120i με διάσταση οθόνης στις 11.6 ίντσες (IPS panel), ενσωματώνει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom Z3735F με συχνότητα μέχρι 1.83 GHz, και λειτουργικό Windows 8.1 που αναβαθμίζεται στο νέο λειτουργικό της Microsoft Windows 10.

photo_W120I

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στην ποιότητα κατασκευής του πληκτρολογίου που αποτελείται από  βάση (dock) στιβαρής κατασκευής. Χάρη στην εμπειρία Continuum της Microsoft σε χρήση στα  Windows 10 , η συσκευή περνάει από τη μία μορφή στην άλλη ( tablet / notebook) χωρίς ο χρήστης να χρειαστεί να κάνει κάποια κίνηση & η οθόνη προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της κάθε συσκευής.

Με το πληκτρολόγιο – βάση, το tablet μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε laptop. Οι χρήστες που είναι εξοικειωμένοι με το περιβάλλον των Windows θα ενθουσιαστούν καθώς η επιφάνεια εργασίας είναι ακριβώς ίδια με ενός desktop υπολογιστή ενώ θα μπορούν να απολαμβάνουν την επεξεργαστική ισχύ και τις εξαιρετικές επιδόσεις στον τομέα των γραφικών, στην εμπειρία του web surfing, του video playback και του gaming.

Η Capacitive MultiTouch οθόνη είναι τεχνολογίας IPS με Full HD ανάλυση 1920 x 1080.

Οι χρήστες θα εκμεταλλευθούν τις 2 κάμερες , μία στην όψη της συσκευής ανάλυσης 2.0 MP , ιδανική για ποιοτικές βιντεοκλήσεις και μία στην πίσω πλευρά ανάλυσης 5.0 MP.

Το Vero W120i διαθέτει 2GB μνήμη RAM & 32 GB αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί με κάρτα Micro SD.

To Vero Tablet W120i υποστηρίζει Bluetooth και Wi-Fi καθώς και Wireless Display για να προβάλλεται το περιεχόμενο της οθόνης σε τηλεόραση ή μεγαλύτερη οθόνη. Επιπρόσθετα, η σύνδεση με τηλεόραση μπορεί να επιτευχθεί και μέσω θύρας HDMI, ενώ διαθέτει επίσης δύο θύρες USB & μπροστινά ηχεία. Διαθέτει δε μπαταρία στα 7000MAh για ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία.

Μαζί με το Vero tablet W120i παρέχεται δωρεάν για ένα έτος το Office 365 Personal, με τις εφαρμογές γραφείου, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access και Publisher, μετατρέποντάς το σε ένα ολοκληρωμένο κέντρο εργασίας, εξαιρετική λύση για ανταλλαγή αρχείων με τον υπολογιστή. Επιπλέον, παρέχονται δωρεάν 1TB χώρος αποθήκευσης στο One Drive cloud της Microsoft για αποθήκευση και συγχρονισμό εγγράφων και πληροφοριών, καθώς και  60 λεπτά Skype™ world το μήνα δωρεάν για  κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα σε 60 χώρες.

Με τα νέo προϊόν η Oktabit ανταποκρίνεται δυναμικά στις εξελίξεις της αγοράς και τις ανάγκες των καταναλωτών, συνεργάζεται στενά με τις εταιρίες Intel και Microsoft και προσφέρει ανταγωνιστικές λύσεις με υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Share.

Leave A Reply