ΕΕΤΤ: Βάσιμες οι καταγγελίες για καθυστερήσεις στη φορητότητα

0

Το πόρισμα των ακροάσεων που πραγματοποιήθηκαν στην ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) μετά από καταγγελίες καταναλωτών για καθυστερήσεις σε αιτήματα φορητότητας από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχει στην ατζέντα της σήμερα η Ολομέλεια της Επιτροπής.

forhtothta

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΕΤΤ έχει καταλήξει πως οι καταγγελίες έχουν βάση και είναι πιθανό να καταλογιστούν πρόστιμα και στις τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone και Wind). Το βασικό συμπέρασμα είναι πως κατά διαστήματα οι εταιρίες κινητής δημιουργούν γραφειοκρατικού τύπου προβλήματα στους συνδρομητές τους που επιθυμούν να αλλάξουν δίκτυο. Η συνήθης πρακτική είναι το «μπλοκάρισμα» όσων θέλουν να αλλάξουν δίκτυο να ξεκινά από μια εταιρεία και στη συνέχεια ακολουθούν και οι υπόλοιπες δύο με το πρόσχημα της άμυνας.

Να σημειωθεί ότι οι σχετικές ακροάσεις είχαν πραγματοποιηθεί πέρσι την Άνοιξη, αλλά όπως φαίνεται, εκ του αποτελέσματος, για την Επιτροπή είναι ακόμα μια υπόθεση που χρειάσθηκε μήνες για να τεκμηριωθεί επαρκώς και να φθάσει σε ένα τελικό στάδιο.

Share.

Leave A Reply