Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών παρέχει εξατομικευμένη και ολοκληρωμένη διάγνωση και θεραπεία σε ασθενείς με καρκίνο με το SAP HANA.

SAP-03

H SAP SE ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει την πλατφόρμα SAP HANA® στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αναμένεται ότι ως αποτέλεσμα αυτού του έργου, η Ιατρική Σχολή θα είναι σε θέση να αναπτύξει μια μεθοδολογία για την καλύτερη διάγνωση και τη θεραπεία των ασθενών με καρκίνο που θα βασίζεται σε επεξεργασμένα στοιχεία πολλαπλών ειδικοτήτων σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, το SAP HANA θα χρησιμοποιηθεί για την ανάκτηση και την επεξεργασία των σχετικών διοικητικών δεδομένων, καθώς και ερευνητικών εργασιών και εκπαίδευσης.

«Το SAP HANA είναι ένα τέλειο εργαλείο για να σπάσει τα silos μεταξύ των υφιστάμενων βάσεων δεδομένων σε διαφορετικά τμήματα της Ιατρικής Σχολής μας», δήλωσε ο καθηγητής Ευάγγελος Γεωργίου, επικεφαλής του τμήματος Ιατρικής Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. «Τα αναμενόμενα αποτελέσματα της πιλοτικής αυτής μελέτης, θα πρέπει να παρέχουν στον ογκολόγο, ολοκληρωμένα στοιχεία των ασθενών με καρκίνο σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε να επιταχυνθεί η διάγνωση και η θεραπεία της ασθένειας. Αυτό θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει στη δημιουργία ενός εθνικού μητρώου καρκίνου.»

«Το εγχείρημα αυτό, είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του συνδυασμού ιατρικών πληροφοριών και τεχνογνωσίας με την καινοτόμο χρήση της τεχνολογίας», δήλωσε ο κύριος Μάνος Ραπτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της SAP για την Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα και Διευθυντής Λειτουργιών για τη Νότια Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική (COO ΕΜΕΑ South). «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών θα αξιοποιήσει το SAP HANA για τη βελτίωση της περίθαλψης των ασθενών με καρκίνο, μέσω αυτού του πρωτοποριακού έργου. Το πιλοτικό αυτό έργο θα μπορούσε να έχει μεγάλη επίδραση και να προσφέρει ιδιαίτερα στοχευμένες, εξατομικευμένες θεραπείες σε ασθενείς με καρκίνο στην Ελλάδα.»

Το SAP HANA μετατρέπει τις ανάγκες του πελάτη μέσω της απλούστευσης, της προσφοράς αξίας προς τους πελάτες, και τελικά οδηγεί σε αύξηση εσόδων και εξοικονόμηση χρόνου και πόρων. Για να βοηθήσει περαιτέρω τους πελάτες και τους συνεργάτες του SAP HANA, η SAP λάνσαρε πρόσφατα ένα απλό εργαλείο που φιλοξενεί τη χρήση του ενός καταστατικού χάρτη για το SAP HANA, καθώς και 11 ταξιδιωτικών χαρτών.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply