Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής Vodafone έλαβε ακόμη μία σημαντική διάκριση, αυτή τη φορά στο πλαίσιο των Corporate Affairs Excellence Awards που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων και ειδικότερα στην κατηγορία «Καινοτομία στην Επικοινωνία».

VODAFONE GREECE TELEMEDICINE_PHOTO

Πρόκειται για μια ειδική κατηγορία που αναγνωρίζει την καινοτομία στο βραβευόμενο πρόγραμμα, το οποίο λειτουργεί ως υπόδειγμα στην αγορά και εισάγει νέα τεχνογνωσία.

Η κα Αγγελική Μπούρα, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της Vodafone Ελλάδας δήλωσε: «Η βράβευση αυτή αποτελεί μία ακόμη αναγνώριση της ουσιαστικής συμβολής του Προγράμματος Τηλεϊατρικής της Vodafone στη στήριξη και βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας. Αξιοποιώντας την τεχνολογία της κινητής επικοινωνίας και το δυναμικά εξελισσόμενο δίκτυο της Vodafone, στον τομέα της υγείας, το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone παρέχει πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου ειδικευμένες υπηρεσίες υγείας σε όλους, ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους».

Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone αξιοποιεί Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone, που υλοποιείται για 10 συνεχή χρονιά, παρέχεται εντελώς δωρεάν και στηρίζει τους Γενικούς και Αγροτικούς Ιατρούς, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε πιο εξειδικευμένη γνώση και συμβάλλει στην πρόληψη. Με την υλοποίησή του σε 100 απομακρυσμένες περιοχές σε όλη τη χώρα, περισσότερο από μισό εκατομμύριο κάτοικοι, έχουν πρόσβαση σε ειδικευμένες υπηρεσίες υγείας, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν από τον τόπο κατοικίας τους.

Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone υλοποιείται σε συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου. Στην υλοποίηση του προγράμματος συμμετέχουν επίσης το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής της Υγείας και η εταιρεία Vidavo.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε vodafone.gr/sustainability.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply