Η Altex επιλέγει το Nubis Cloud ERP

0

Τη λύση Nubis Cloud ERP™, που βασίζεται στην πλατφόρμα NUBIS Cloud Engine™, επέλεξε η Altex, διευρύνοντας έτσι το πελατολόγιο της Nubis.

nubis

Η Altex επέλεξε το NUBIS Cloud Engine™ με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικής της δραστηριότητας αλλά και την απόκτηση ευελιξίας στην καθημερινή διαχείριση.

Ειδικότερα, η Nubis ανέλαβε τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την εγκατάσταση της λύσης Nubis Cloud ERP™ για όλη την εμπορική διαχείριση, την αυτοματοποίηση των διαδικασιών καθώς και τη λειτουργία των καταστημάτων της ALTEX.

Το Nubis Cloud Engine™ είναι η πλατφόρμα ανάπτυξης, που αποτελεί τον πυρήνα όλων των cloud εφαρμογών της Nubis και εκσυγχρονίζει απόλυτα τον τρόπο διαχείρισης και αποθήκευσης των δεδομένων μίας επιχείρησης. Το πρωτοποριακό αυτό σύστημα διαχείρισης επιτρέπει σε μια επιχείρηση να αποτυπώσει και να μηχανογραφήσει εύκολα τη δική της λειτουργικότητα, μέσω ενός φιλικού προς τον απλό χρήστη περιβάλλοντος εργασίας.

Η Altex είναι μία επιχείρηση που ασχολείται με τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, διάθεση και εμπορία συγκεκριμένων αναγνωρισμένων brands ανδρικής ένδυσης. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ της εταιρείας στοχεύουν αποκλειστικά τους νέους άνδρες, και πωλούνται υπό τις εμπορικές ονομασίες: 2NDSKIN (2009), FUNKY BUDDHA (2003), GARAGE55 (2011) και H.U.B. Τα ρούχα και αξεσουάρ της Altex πωλούνται σήμερα στην Ελλάδα σε περισσότερες από 300 ανεξάρτητες επιχειρήσεις λιανικής.

Σημειώνεται ότι, από τον Οκτώβριο του 2013 που η Nubis ξεκίνησε την εμπορική της δραστηριότητα, περισσότερες από 60 επιχειρήσεις από τους πλέον δυναμικούς τομείς της οικονομίας έχουν εμπιστευτεί τις λύσεις της.

Share.

Leave A Reply