30 χρόνια κινητής επικοινωνίας για τη Vodafone στη Βρετανία

0

Ο Ντέιβιντ Χέισελχοφ (David Hasselhoff) ταξίδεψε αυτήν την εβδομάδα στο Covent Garden του Λονδίνου με το αυτοκίνητό του, τον ΚΙΤΤ, από τη μοναδική τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 1980 «Ο Ιππότης της Ασφάλτου», για να εγκαινιάσει το νέο θεματικό pop-up κατάστημα της Vodafone «1984G Street» για τον εορτασμό των 30 ετών από την πραγματοποίηση της πρώτης κλήσης μέσω του δικτύου της στη Μεγάλη Βρετανία.

David Hasselhoff and KITT today launched Vodafone’s 1984G Street

Η Vodafone θα φιλοξενήσει μια σειρά από εορταστικές δράσεις κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου για να τιμήσει την 30η επέτειο από την πρώτη κλήση κινητής τηλεφωνίας στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα από το δίκτυο της Vodafone την 1η Ιανουαρίου 1985. O Ντέιβιντ Χέισελχοφ, ο οποίος επίσης έχει πρωταγωνιστήσει στο «Baywatch» και στο «Βρετανία Έχεις Ταλέντο», είχε μαζί του το κινητό τηλέφωνο Vodafone VT1, το οποίο ζυγίζει περίπου 5 κιλά και είχε χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση της πρώτης κλήσης κινητής τηλεφωνίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η πρώτη εκδήλωση περιλαμβάνει τη μετατροπή της ανατολικής πλατείας του Covent Garden σε δρόμο που θα παραπέμπει στη δεκαετία του 1980 με μια σύγχρονη και ψηφιακή όμως προσέγγιση. Οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέγουν τραγούδια μέσα από μια μεγάλη συλλογή δίσκων βινυλίου και μέσω του δικτύου 4G της Vodafone να δημιουργούν τις δικές τους playlists στα smartphones τους. Επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν με online streaming ταινίες και τηλεοπτικές σειρές εκείνης της εποχής. Ταυτόχρονα θα υπάρχουν διαθέσιμα arcade παιχνίδια της δεκαετίας του 1980 όπως τα θρυλικά Snake και Crane Grabber.

To «1984G Street» θα προσφέρει μια ζωντανή οπτική υπενθύμιση ότι ο τρόπος με τον οποία αγοράζαμε την αγαπημένη μας μουσική, παίζαμε τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και ενοικιάζαμε ταινίες ήταν μια πολύ διαφορετική εμπειρία στη δεκαετία του 1980 σε σύγκριση με τα στιγμιαία streaming και τις download cloud-based υπηρεσίες που διατίθενται από οποιοδήποτε smartphone σήμερα.

DAVID HASSELHOFF & KITT LAUNCH 1980-S INSPIRED HIGH STREET

Ο Ντέιβιντ Χέισελχοφ, δήλωσε: «Τριάντα χρόνια πριν, στον φαντασιακό κόσμο της τηλεόρασης, οδήγησα ένα αυτοκίνητο που μίλαγε. Ποτέ δε θα μπορούσα να φανταστώ ότι, 30 χρόνια μετά, θα μπορούσα να παρακολουθώ ταινίες και να συνομιλώ με εικόνα με την οικογένειά μου μέσω κινητού τηλέφωνου.»

Η εμπειρία της «1984G Street» θα είναι ανοικτή για το κοινό από τις 16 έως 18 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί με μια ιδιωτική συναυλία στο κεντρικό Λονδίνο στην οποία θα συμμετάσχει το συγκρότημα – θρύλος της hip hop σκηνής RUN-DMC. Οι RUN-DMC θα παίξουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, από το Walk This Way έως και το It’s like that. Στη συναυλία επίσης θα συμμετάσχει και ο τραγουδιστής της soul και ανερχόμενο αστέρι της Βρετανικής R&B σκηνής Raleigh Ritchie ο οποίος πρωταγωνιστεί και στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones».

Share.

Leave A Reply