Το Billit αλλάζει την ηλεκτρονική τιμολόγηση

0

Το Billit είναι μια πλατφόρμα που δίνει την δυνατότητα να εκδίδετε ηλεκτρονικά αθεώρητα τιμολόγια, εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και από παντού! Είναι μια SaaS (Software as a service) υπηρεσία, πράγμα που σημαίνει ότι ο χρήστης δεν χρειάζεται να εγκαταστήσει καμία εφαρμογή τοπικά στον υπολογιστή του.

billit

Η υπηρεσία “τρέχει” στο διαδίκτυο και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δημιουργήσει έναν δοκιμαστικό λογαριασμό δωρεάν και να έχει άμεση πρόσβαση. Έτσι απλά και όπου υπάρχει σύνδεση Internet, μπορεί κάποιος να δει τα τιμολόγια του, να εκδώσει καινούργια αθεώρητα, να έχει έναν κατάλογο των πελατών του και να γνωρίζει ακριβώς που βρίσκεται σε έσοδα και έξοδα. Όμως δεν σταματάει εδώ.

billit

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Billit προσφέρει:

• Έναν ενιαίο, εύκολο και πάνω απ’ όλα ασφαλή τρόπο να πληρώνονται τα ηλεκτρονικά τιμολόγια που εκδίδονται! Αρχικά υποστηρίζεται η Ελληνική ψηφιακή τράπεζα “Viva Payments”.

• Την οικολογική δυνατότητα να μην τυπώνεται το παραστατικό, αλλά να αποστέλλεται με Email και μάλιστα με τέτοιο τρόπο ώστε να γνωρίζετε αν ο πελάτης σας έλαβε και είδε το τιμολόγιο του!

• Την δυνατότητα δημιουργίας ZIP με όλα σας τα έσοδα και έξοδα, με το πάτημα ενός κουμπιού, ώστε να τα δώσετε στον λογιστή σας!

• API (Application Programming Interface). Μπορεί δηλαδή κάποιος με οποιαδήποτε εφαρμογή, ανεξάρτητα από την γλώσσα προγραμματισμού που έχει γραφτεί, να “κολλήσει” πάνω του το Billit και να του αναθέσει αυτόματα την τιμολόγηση! Αυτή η δυνατότητα είναι, την στιγμή που μιλάμε, ότι πιο σημαντικό στον κόσμο των εφαρμογών, αφού δίνεται η δυνατότητα σε όλους και ιδιαίτερα στις νεοφυείς επιχειρήσεις να έχουν λυμένα μια σειρά από προβλήματα, απλά και μόνο στέλνοντας εντολές στην κεντρική πλατφόρμα.

Αν λοιπόν έχετε την ανάγκη να εκδίδετε αθεώρητα παραστατικά, πρέπει σίγουρα να το δοκιμάσετε. Ο χρόνος δημιουργίας του παραστατικού υπολογίζεται από 5 έως 30 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο και ανάλογα με την πολυπλοκότητα του παραστατικού!

Share.

Leave A Reply